BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 801 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW XM


BMW XM

BMW M heeft een nieuw concept geïntroduceerd: de BMW Concept XM. Deze krachtige SUV wordt deels elektrisch aangedreven en is het krachtigste BMW M-model ooit. De basiskracht komt uit een verbrandingsmotor, maar doordat deze elektrische ondersteuning krijgt, komt het maximaal vermogen op 750 pk (553 kW). Ondanks dat het nog om een concept gaat, is dit zeer waarschijnlijk een voorbode van een productiemodel: de BMW XM. Met een krachtige achterzijde met verticaal opgestelde, zeshoekige dubbele M uitlaten, is dit een ware krachtpatser! De BMW XM is leverbaar vanaf € 175.211,-.

Houd mij op de hoogte Offerte aanvragen

EMOTIONAL VIRTUAL EXPERIENCE CONFIGURATOR (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW XM levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Het interieur van de BMW Concept XM bestaat uit leder, fluweel en carbon. Achterin bevindt zich de comfortabele M Lounge, met lederen en fluwelen bekleding. De prismastructuur in de hemelbekleding wordt indirect verlicht vanaf de zijkant en de Ambiance verlichting bestaat uit de drie BMW M kleuren. Een Curved Display, de BMW ID 8 User Interface en nieuwe BMW iDrive maken het interieur af.

Bekijk hier de eerste shots van de BMW Concept XM:

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen