BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 818 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe MINI Cooper C

Stap in de wereld van de nieuwe generatie MINI Cooper bij Severs Breeman! Elk detail ademt prestatie en karakter, waarbij de letter C staat voor de optimale balans en de letter S voor verhoogde prestaties. Deze modellen vullen het aantrekkelijke aanbod van de MINI 3-deurs aan met efficiënte benzinemotoren, variërend van drie tot vier cilinders. Het iconische Go-Kart gevoel wordt naar nieuwe hoogten gestuwd in deze nieuwe generatie, met een innovatief design dat traditionele waarden combineert met moderne highlights.

Private Lease de nieuwe MINI Cooper C al vanaf € 649,- per maand.

Proefrit aanvragen Bekijk het aanbod

Ontdek de ‘Power of Choice’ bij MINI, waar niet alleen elektrische modellen, maar ook modellen met benzinemotoren tot de keuze behoren. Ideaal voor liefhebbers van de klassieke MINI 3-deurs, die het traditionele geluid van een verbrandingsmotor waarderen. Het interieur is gericht op een modern design met nieuwe materialen. Technologische innovaties, zoals het MINI-besturingssysteem 9, nieuwe MINI Experience-modi en een scala aan digitale functies zorgen voor een spectaculaire gebruikerservaring.

Highlights van de nieuwe MINI Cooper

 • Iconisch Go-Kart gevoel met een minimalistisch design
 • Keuze uit krachtige benzinemotoren met prestatieniveaus aangeduid als C en S
 • Efficiënte motoren met drie of vier cilinders voor een optimale balans tussen vermogen en brandstofverbruik
 • Vermogen tot 204 pk bij de Cooper S en tot 156 pk bij de Cooper C
 • Innovatief interieur met het MINI-besturingssysteem 9 en nieuwe MINI Experience-modi
 • Puristisch exterieurontwerp met korte overhang en lange wielbasis voor typische MINI proporties
 • Achthoekige grille en LED-dagrijverlichting voor een kenmerkend gezicht
 • Veiligheidsfuncties zoals Safe Exit-functie en rijhulpsystemen voor comfortabele en veilige ritten
 • Personaliseerbare opties met verschillende trims en kleurcombinaties
 • Digitale innovaties zoals MINI intelligent Personal Assistant (IPA) en MINI Digital Key Plus-functie voor een moderne gebruikerservaring

Krachtige aandrijfopties
Laat je betoveren door krachtige aandrijfopties, zoals de viercilindermotor van de MINI Cooper S met 204 pk of de driecilindermotor van de MINI Cooper C met 156 pk. Beiden leveren een indrukwekkende acceleratie en een onmiskenbaar Go-Kart gevoel, dankzij het vering- en dempingssysteem dat is ontworpen voor ultiem rijplezier. De precisie van de typische MINI-besturing, gecombineerd met krachtige remmen, biedt een hoog niveau van veiligheid en comfort.

Iconisch exterieur, innovatief interieur
Het exterieur van de nieuwe MINI Cooper kenmerkt zich door een strak ontwerp en een compact silhouet, waarmee het de essentie van het merk belichaamt: maximaal Go-Kart gevoel met minimale ecologische impact. Aan de voorkant bepaalt de nieuwe achthoekige grille het karakteristieke gezicht van de MINI Cooper nog meer. Horizontale LED-dagrijverlichting onderstreept het nieuwe uiterlijk in de standaardinstelling. Het opvallende uiterlijk wordt versterkt door drie selecteerbare lichtsignaturen voor de dagrijverlichting van de MINI LED-koplampen en de opnieuw ontworpen matrixachterlichten.

Binnenin is het elegante ontwerp geïnspireerd op de klassieke MINI, met moderne accenten. Het nieuwe stuur, het ronde OLED-display en de typische MINI toggle bar met tuimelschakelaars creëren een ruimtelijk gevoel in de cockpit. De belangrijkste rijfuncties zijn rechtstreeks toegankelijk via de toggle bar. De versnellingshendelaar in de middenconsole maakt plaats voor het nieuwe Wireless Charging Shelf 2.0. Smartphones kunnen hier worden neergelegd en draadloos worden opgeladen.

Relevante voertuiggerelateerde informatie, zoals snelheid en brandstofverbruik, wordt bovenaan het scherm weergegeven. In het hoofdmenu zijn de functies horizontaal gerangschikt als widgets en kunnen ze worden geselecteerd door te swipen en aan te raken. In het onderste gedeelte van het OLED-display kunnen de menu-items navigatie, media, telefoon en klimaat op elk gewenst moment direct worden geselecteerd.

Digitale innovaties voor een meeslepende ervaring
Als onderdeel van de optionele MINI Experience-modi stralen twee projectoreenheden verschillende verlichte afbeeldingen op het dashboard uit. Het samenspel van visueel ontwerp, sfeerverlichting en geluidsontwerp verandert het uiterlijk van de cockpit en biedt nieuwe mogelijkheden om de MINI Cooper te personaliseren. Elke modus heeft zijn eigen dynamische achtergrond en kan worden geselecteerd op basis van de persoonlijke voorkeuren van de bestuurder. In de persoonlijke modus kan via de MINI-app een persoonlijke foto als weergave-achtergrond worden ingesteld. De dominante kleuren van de foto strekken zich vervolgens uit over de textieloppervlakken van het dashboard en de deurpanelen als verlichte afbeeldingen.

De MINI Cooper is uitgerust met talrijke rijhulpsystemen voor een veilige en comfortabele rijervaring. Het MINI Navigatie pakket biedt 3D-visualisatie en Augmented View, terwijl assistentiefuncties op basis van camera en radar de veiligheid verhogen. Met de MINI intelligent Personal Assistant (IPA) kunnen bestuurders eenvoudig verschillende opties bedienen via spraakopdrachten. De innovatieve MINI Digital Key Plus-functie maakt van de smartphone de autosleutel via de MINI-app.

De nieuwe MINI Cooper C in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen