BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 775 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW iX M60

Het eerste elektrische BMW M model is een feit. BMW Group presenteert de derde, nóg krachtigere modelvariant van het nieuwste technologische vlaggenschip: de BMW iX M60. Met een maximaal vermogen van 619 pk, een maximaal koppel van 1.100 Nm en een M onderstel brengt de BMW iX M60 uitzonderlijke prestaties naar de wereld van emissievrije mobiliteit.

De BMW iX M60 combineert duurzaamheid met het uiterlijk van een stoere Sports Activity Vehicle (SAV) en opvallend goede rijeigenschappen. Zo vertegenwoordigt hij het beste van de drie werelden van BMW i, BMW X modellen en BMW M GmbH. Met de technologische hoogtepunten op het gebied van geautomatiseerd rijden, bediening en connectiviteit bepaalt de BMW iX M60 de nieuwe norm. Geavanceerd, luxe, high-performance en een premium karakter, dat is het nieuwste vlaggenschip van BMW.

De BMW iX M60 is in slechts 3,8 seconden van 0-100 km/u. De krachtige vermogensafgifte van de M specifieke elektrische aandrijving blijft behouden onder alle omstandigheden, zodat de acceleratie vrijwel constant blijft tot aan de elektronisch gelimiteerde topsnelheid van 250 km/h. De actieradius van de BMW iX M60 is volgens de WLTP-cyclus vastgesteld op 561 kilometer.

De introductie van de BMW iX M60 betekent een nieuwe mijlpaal in de 50-jarige historie van BMW M GmbH. Samen met de BMW i4 M50 staat de BMW iX M60 voor de overgang van het BMW M merk naar het segment van geëlektrificeerde sportauto’s. Het extreme vermogen en de elektrische vierwielaandrijving zorgen voor de kenmerkende BMW M rijbeleving en wendbaarheid. Hetzelfde geldt voor de zeer responsieve tractiecontrole en ondersteltechnologie die onder meer een M specifieke luchtvering (voor en achter) met automatische niveauregeling omvat.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen