BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 818 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

De BMW 2 Serie Coupé combineert extraverte sportiviteit, perfect regelbare dynamiek en vooruitstrevende premiumkenmerken en is daarmee uniek in het compacte segment. Het vernieuwde tweedeursmodel is nu nog aantrekkelijker dankzij een gedetailleerd, aangepast ontwerp, uitgebreide standaarduitrusting en consistente digitalisering. De nieuwe BMW 2 Serie Coupé wordt in het najaar van 2024 in onze showrooms verwacht en heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 56.805,-

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is nu al samen te stellen en te bestellen. Vraag nu direct een offerte direct aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Standaard extra sportief uitgerust.
De nieuwe BMW 2 Serie Coupé wordt nu standaard geleverd met een M Sportpakket. Het M Sportpakket voorziet de voorzijde van bijzonder grote luchtinlaten, de zijkant van sportieve sideskirts en de achterzijde van verticaal georiënteerde reflectoren. Daarnaast benadrukt het M Sportpakket het sportieve karakter van de BMW 2 Serie Coupé met de horizontale nierengrille, de krachtige en lichg gebogen powerdome en brede wielkasten.
Waar voorheen de sideskirts en onderzijde van de achterbumper in hoogglans zwart uitgevoerd waren, zijn deze nu in de kleur van de carrosserie gespoten. De diffussorinzetstukken zijn wel afgewerkt in hoogglans zwart wat een contrasterend effect geeft.
Voor de nieuwe BMW 2 Serie Coupé zijn twee effen kleuren, zeven metallic kleuren en daarnaast kan er ook gekozen worden voor twee BMW Individual lakkleuren: Frozen Pure Grey metallic en Frozen Portimao Blau metallic.
Alle modelvarianten van de BMW 2 Serie Coupé worden standaard geleverd met 18 inch dubbelspaaks wielen.

Vernieuwd innovatief interieur
Dankzij het standaard M Sportpakket wordt de de nieuwe BMW 2 Serie Coupé ook standaard geleverd met een nieuwe versie van het lederen M Sportstuurwiel. Dit stuurwiel heeft een afgeplatte onderzijde, nauwkeurig aangepaste spaken en subtiele middenmarkering. Naast het M Sportstuurwiel behoren ook verwarmde sportstoelen tot de standaarduitrusting wat bijdraagt aan een comfortabele rijervaring. Optioneel kan gekozen worden voor elektrische verstelbare M Sportstoelen die met hun kuipzitkarakter en verstelbare rugleuningbreedte zorgen ze voor optimale zijdelingse ondersteuning in dynamische bochten. 
De digitale omgeving wordt aangestuurd door BMW Operating System 8.5 (OS 8.5). De huidige versie van de BMW iDrive biedt een nieuw startscherm, dat permanent een grote kaartweergave van het navigatiesysteem of een ander afzonderlijk selecteerbaar display toont. Aan de bestuurderszijde zijn widgets op hetzelfde niveau en in een verticale balk te zien, die rechtstreeks kunnen worden geselecteerd met de Quick Select-snelle toegang en zonder over te schakelen naar een submenu. De nieuwe, platte menustructuur maakt het navigeren tussen verschillende functies veel gemakkelijker.
Smartphone-integratie met Apple CarPlay® en Android Auto™ is standaard beschikbaar.

Standaard voorzien van een uitgebreid assortiment rijassistentiesystemen.
Tot de standaarduitrusting behoort Driving Assistant met Front Collision Warning, Lane Departure Warning, Cruise Control met remfunctie evenals Speed Limit Info met verkeersbord herkenning. De Parking Assistant voert alle taken uit bij het starten, stoppen, sturen en schakelen met de auto en is ook standaard uitgerust met de Reversing Assistant.
Het assortiment optionele systemen omvat Driving Assistant, Active Cruise Control met Stop & Go-functie en Parking Assistant Plus. Tot de optionele uitrusting behoren ook de grootlichtassistent, de BMW Drive Recorder, een elektrisch bediend glazen schuif/kanteldak, een trekhaak met afneembare kogelkop, het Harman Kardon Surround Sound System.

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé komt in 3 benzinevarianten en 1 dieselvariant elk met een 4-cilinder motor. Het M Performance model, de BMW M240i xDrive Coupé, is voorzien van een 3,0 liter 6-cilinder-in-lijn motor. Daarnaast heeft ook de BMW M2 een upgrade gekregen.
✔️ BMW 218i Coupé: met 115 kW / 156 PK van 0 tot 100 km/u in 8,7 seconden
✔️ BMW 220i Coupé: met 135 kW / 184 pk van 0 tot 100 km/u in 7,5 seconden
✔️ BMW 230i Coupé: met 180 kW / 245 pk van 0 tot 100 km/u in 5,9 seconden
✔️ BMW 220d Coupé: met 140 kW / 190 pk van 0 tot 100 km/u in 6,9 seconden
✔️ BMW M240i xDrive Coupé: met 275 kW / 374 pk van 0 tot 100 km/u in 4,3 seconden
✔️ BMW M2 Coupé: met 353 kW / 480 pk van 0 tot 100 km/u in 4 seconden

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé in beeld

Offerte aanvragen Terug naar nieuws
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen