BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 797 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer
BMW

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met het algehele concept betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter dan bij zijn voorganger en voor meer onderscheid tussen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is ontwikkeld met één doel: de essentie van rijplezier in zijn segment opnieuw definiëren.

Vanafprijs: € 52.516,-
Private Lease vanaf: € 989,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Netto bijtelling vanaf: € 358,-

Offerte aanvragen Naar de Private Lease calculator

Onze collega Dion vertelt u in 4 minuten over de highlights van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Kijkt u met ons mee?

Exterieurdesign: een exclusieve mix van elegantie en dynamiek.

In het design van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé komt de vertrouwde styling van sportieve tweedeursmodellen alsook de nieuwe ontwerptaal van BMW tot uiting. Het aantal lijnen is beperkt en BMW past strakke lijnen gecombineerd met grotere vlakken toe zodat het carrosseriedesign vanuit elke hoek onvervalst rijplezier uitstraalt.

Een uitgesproken voorzijde met een neus voor traditie.

De opvallende voorzijde van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé kenmerkt zich door een grote, verticaal geplaatste BMW nierengrille die meer naar voren is gericht en doorloopt tot bijna aan de onderkant van de voorzijde. De luchtinlaten hebben een mesh-structuur van het soort dat eerder alleen op BMW M modellen te zien was. Als beeldbepalend element van de voorzijde geeft de nieuwe, centraal geplaatste grille de auto een zelfverzekerde uitstraling.

Elegante en dynamische zijkant, krachtige achterzijde.

De flanken van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zijn strak ‘gesneden’ en ogen gespierd. Korte overhangen, slanke dakstijlen, lange deuren met frameloze ramen, een slank ruitontwerp en een vloeiende daklijn accentueren het elegante uiterlijk. De sterk taps toelopende zijruiten strekken zich uit tot in de achterzijde en benadrukken de gespierde schouders. Aan de achterzijde past BMW compacte en stijlvolle, donker getinte, full-LED achterlichten toe met doorlopend verlichte lichtbalken die het krachtige uiterlijk van de auto nog verder benadrukken.

Interieur: op de bestuurder gericht, twee individuele stoelen achterin.

Strakke oppervlakken, hoogwaardige materialen en een op de bestuurder gerichte indeling van het dashboard zorgen voor een premium sfeer en sportief gevoel aan boord van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Sportstoelen en een nieuw ontworpen, met leder afgewerkt sportstuurwiel zijn standaard. De hooggeplaatste middenconsole vormt één geheel met het opvallende design van het dashboard en de portierbekleding. BMW levert standaard akoestisch glas voor de voorruit voor meer comfort en stilte aan boord tijdens het afleggen van lange afstanden.

Het instrumentencluster en het Control Display in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé lijken samen één groot display te vormen. De start/stop knop is nu gepositioneerd in een stijlvol bedieningspaneel in de middenconsole. Achterin heeft de Coupé BMW twee comfortabele, sierlijk vormgegeven afzonderlijke zitplaatsen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Motoren: verbeterde BMW TwinPower Turbo technologie en mild hybrid technologie voor meer dynamiek en efficiency.

De nieuwe BMW M440i xDrive Coupé is net als de dieselmodellen uitgerust met mild hybrid technologie voor een snellere gasrespons en verbeterde efficiency. Dankzij een krachtige 48V starter-generator en een tweede accu kan er meer remenergie worden teruggewonnen en opgeslagen. Deze energie wordt niet alleen gebruikt voor elektrische systemen, maar ook voor ondersteuning van de verbrandingsmotor en het bereiken van een hoger piekvermogen. De 48V starter-generator heeft een vermogen van 8 kW (11 pk) en zorgt voor extra dynamiek, bijvoorbeeld bij inhaalacties of acceleraties. De krachtige starter-generator verhoogt ook de efficiëntie door de motor te helpen bij het rijden met constante snelheden en verbetert het comfort wanneer de Auto Start Stop- en coastingfuncties actief zijn.

Motorvarianten:

Het aanbod bestaat uit modellen met 4-cilinder benzine- en dieselmotoren. In maart 2021 breidt BMW het aanbod verder uit met twee 6-cilinder-in-lijn dieselmotoren waarvan de sterkste variant zijn weg vindt in nog een BMW M model.

 • BMW 420i Coupé – 135 kW (184 pk) (gecombineerd brandstofverbruik 5,3 – 5,8 l/100 km)
 • BMW 430i Coupé – 190 kW (258 pk) (gecombineerd brandstofverbruik 5,7 – 6,1 l/100 km)
 • BMW M440i xDrive Coupé – 275 kW (374 pk) (gecombineerd brandstofverbruik 6,8 – 7,1 l/100 km)
 • BMW 420d Coupé – 140 kW (190 pk) (gecombineerd brandstofverbruik 3,9 – 4,2 l/100 km)
 • BMW 420d xDrive Coupé – 140 kW (190 pk) (gecombineerd brandstofverbruik 4,3 – 4,6 l/100 km)
 • BMW 430d xDrive Coupé (gecombineerd brandstofverbruik 6,2 l/100 km) – maart 2021
 • BMW M440d xDrive Coupé (gecombineerd brandstofverbruik 6,7 l/100 km) – maart 2021

 

AANBOD NIEUWE BMW 4 SERIES

Hieronder vindt u het aanbod nieuwe BMW 4 Series. Staat uw BMW 4 Serie Coupé er niet bij? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom om uw BMW 4 Serie Coupé volledig zelf samen te stellen. Op zoek naar een gebruikte BMW 4 Serie? Klik dan door naar ons aanbod gebruikte BMW 4 Series.

Contact opnemen Aanbod BMW 4 Serie occasions

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen