BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 810 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Maak kennis met de revolutionaire BMW 5 Serie Touring, waar rijplezier, geavanceerde technologie en duurzaamheid samenkomen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze iconische Touring betreedt een nieuw tijdperk, met een zesde generatie die vooruitstrevender is dan ooit tevoren. Van innovatieve digitale functies tot baanbrekende systemen voor automatisch rijden en parkeren, de nieuwe BMW 5 Serie Touring belooft een reeks aan moderne functionaliteiten die rijden gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker maken. Tevens is er ruimte voor een primeur met de volledig elektrische BMW i5 Touring! De nieuwe BMW i5 Touring is leverbaar vanaf € 79.622,-.

Met een flexibele architectuur biedt de BMW 5 Serie Touring een scala aan aandrijflijnopties, waaronder efficiënte benzine- en dieselmotoren, Plug-in Hybride en zelfs een volledig elektrische variant in de vorm van de BMW i5 Touring. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om te kiezen voor de aandrijflijn die het beste past bij uw behoeften en voorkeuren, zonder concessies te doen aan prestaties of comfort.

Het design van de nieuwe BMW 5 Serie Touring straalt sportieve elegantie uit, met een dynamisch exterieur dat wordt gekenmerkt door een moderne interpretatie van de iconische BMW kenmerken, zoals de dubbele koplampen en de kenmerkende nierengrille. Binnenin biedt het interieur een premium sfeer, met geavanceerde digitale displays, luxe materialen en een focus op duurzaamheid, zoals het standaard volledig veganistische interieur.

Naast de geavanceerde aandrijflijnen biedt de nieuwe BMW 5 Serie Touring een reeks aan geavanceerde technologieën voor een verbeterde rijervaring. Van semi-automatische rij- en parkeersystemen tot een geavanceerd infotainmentsysteem met een verbeterde connectiviteit en multimediafuncties, deze premium stationwagen zit boordevol innovaties die elke rit aangenamer en gemakkelijker maken.

Highlights van de BMW 5 Serie Touring

✓ Diverse aandrijflijnopties, waaronder efficiënte benzine- en dieselmotoren, Plug-in Hybride varianten en de volledig elektrische BMW i5 Touring
✓ Hoogspanningsbatterij met een bruikbare energie-inhoud van 81,2 kWh voor elektrische modellen
✓ Optionele luchtvering op de achteras, inclusief automatische niveauregeling, voor BMW i5 Touring en Plug-in Hybride modellen
✓ Verbeterde ondersteltechnologieën, waaronder direct geregelde wielslipbegrenzing en geïntegreerd remsysteem
✓ Geavanceerde systemen voor automatisch rijden en parkeren, zoals de Highway Assistant en Parking Assistant Professional
✓ BMW iDrive display en besturingssysteem op basis van BMW Operating System 8.5, met innovatieve functies zoals “QuickSelect” en videostreaming
✓ Opties voor 5G-antennes voor mobiele telefoons en geoptimaliseerde smartphone-integratie via Apple CarPlay® en Android Auto™

Voor het eerst in zijn klasse introduceert de BMW 5 Serie Touring de volledig elektrische BMW i5 Touring, met twee versies die indruk maken met hun krachtige prestaties en indrukwekkende actieradius. Bij de BMW i5 M60 xDrive Touring vormen twee sterke elektromotoren op de voor- en achteras samen voor een systeemvermogen van maximaal 442 kW/601 pk. Als M Launch Control of M Sport Boost is geactiveerd, wordt het systeemkoppel tijdelijk verhoogd van 795 Nm tot 820 Nm. Het topmodel accelereert vanuit stilstand naar 100 km/u in 3,9 seconden en de topsnelheid is elektronisch begrensd op 230 km/h.

De elektromotor van de BMW i5 eDrive40 Touring bevindt zich op de achteras en genereert een maximaal vermogen van 250 kW/340 pk en een maximumkoppel van 430 Nm met Sport Boost- of Launch Control-functie. De BMW i5 eDrive40 Touring accelereert in 6,1 seconden van 0 naar 100 km/u. In beide modellen heeft het accupakket een bruikbare energie inhoud van 81,2 kWh. De actieradius op basis van de WLTP-testcyclus bedraagt tot 506 kilometer voor de BMW i5 M60 xDrive Touring en tot 560 kilometer voor de BMW i5 eDrive40 Touring.

U kunt nu al een offerte aanvragen voor de eerste, 100% elektrische BMW Touring.

Offerte aanvragen

BMW i5 eDrive40 M Sport Edition
De BMW i5 eDrive40 Touring is leverbaar als M Sport Edition vanaf € 79.999,-. Met de M Sport Edition wordt het krachtige en sportieve design van de BMW i5 Touring extra benadrukt door het M Sportpakket en een BMW metallic exterieurkleur uit het reguliere aanbod. Ander hoogtepunt is de Driving Assistant Plus die de standaard geleverde Driving Assistant verder uitbreidt met nog meer intelligente systemen. De BMW i5 eDrive40 Touring M Sport Edition in één oogopslag:

– M Sport exterieurpakket
– BMW metallic exterieurkleur
– M Sport onderstel
– 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)
– M Sport interieur in Veganza/Alcantara
– Active Cruise Control met Stop & Go functie
– Steering & Lane Control Assist

Kortom, de nieuwe BMW 5 Serie Touring belooft een unieke combinatie van rijplezier, luxe en duurzaamheid, en markeert een nieuw tijdperk voor premium Touring modellen. Deze iconische auto biedt een ervaring die de verwachtingen overtreft en de normen herschrijft voor wat mogelijk is op de weg. De BMW 5 Serie Touring is leverbaar vanaf mei 2024.

Veelgestelde vragen over de BMW 5 Serie Touring

De nieuwe BMW 5 Serie Touring in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen