BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe BMW i4 en BMW 4 Serie Gran Coupé

De volledig elektrische BMW i4 en de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn nog verleidelijker geworden dankzij een reeks upgrades. Deze modellen zijn nu voorzien van nieuwe functies die zowel het exterieur als interieur versterken. Eén van de opvallende toevoegingen is de introductie van een nieuwe variant van de BMW i4 met elektrische vierwielaandrijving, waardoor het model nog meer prestaties biedt. Daarnaast zijn alle uitvoeringen van de BMW 4 Serie Gran Coupé met een verbrandingsmotor nu standaard uitgerust met een geavanceerde 8-traps Steptronic Sport transmissie, die zorgt voor soepele en efficiënte schakelmomenten.

Houd mij op de hoogte Neem contact op met mij

Wat betreft het exterieur heeft BMW enkele subtiele, maar effectieve wijzigingen aangebracht om het vooraanzicht krachtiger te maken. Een nieuw ontworpen BMW nierengrille met gaasstructuur, gedeeltelijk gesloten voor de BMW i4, draagt bij aan de moderne uitstraling van de modellen. Daarnaast zijn de koplampen opvallend vormgegeven met nieuwe indelingen van de LED-units en bieden ze nieuwe functionaliteiten, zoals de Welcome Light Animation. Het interieur is verfijnd met het BMW Curved Display en nieuw ontworpen stuurwielen, terwijl sportstoelen met geperforeerde bekleding standaard zijn geworden, wat het comfort en de sportieve uitstraling verhoogt. Bovendien zijn de bedieningselementen vereenvoudigd dankzij digitale innovaties, waardoor het gebruiksgemak wordt verbeterd.

De prestaties van de modellen zijn ook naar een hoger niveau getild. De BMW i4 is nu verkrijgbaar in vier verschillende varianten, waaronder de krachtige BMW i4 xDrive40 met elektrische vierwielaandrijving, die een indrukwekkende actieradius biedt. Aan de andere kant biedt de BMW 4 Serie Gran Coupé een divers scala aan motorvarianten, waaronder een krachtige 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Naast deze upgrades blijft BMW vooruitstrevend op het gebied van connectiviteit en technologie. De modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals BMW iDrive met QuickSelect en cloud-based BMW Maps navigatie, waardoor bestuurders naadloos kunnen navigeren en hun voertuig kunnen bedienen.

Al met al beloven de nieuwe BMW i4 en BMW 4 Serie Gran Coupé een perfecte combinatie te bieden van sportief rijgedrag, geavanceerde technologie en verfijnd design. Met elektrische en conventionele aandrijfopties en een breed scala aan nieuwe functies, zijn deze modellen klaar om een nieuwe standaard te zetten in het premium middensegment.

De nieuwe BMW i4 en BMW 4 Gran Coupé in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen