BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

DE NIEUWE BMW M3 TOURING

BMW M voegt een nieuwe carrosserievariant toe aan de line-up van high-performance modellen in de premium middenklasse. De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en maximale rijdynamiek. De BMW M3 Competition Touring met M xDrive verenigt de de superieure prestaties van een BMW M3 met de flexibiliteit en functionaliteit van een Touring.

Houd mij op de hoogte

Highlights BMW M3 Touring

  • Krachtige high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 375 kW (510 pk) en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden
  • Maximale tractie, wendbaarheid en precisie dankzij intelligente M xDrive vierwielaandrijving en M specifiek onderstel
  • Sportief M DNA in extravert design met brede stand en onderstel met grote spoorbreedte
  • 19 inch M Dubbelspaak wielen, schwarz (voor) en 20 inch M Dubbelspaak wielen, schwarz (achter)
  • Achterlichten in LED
  • Twee dubbele uitlaten: schwarz chroom

Uniek concept met luxueus design

De eerste BMW M3 Touring maakt de traditionele M belofte volledig waar met dynamische flair, wendbaarheid en precisie en combineert dat met ongelimiteerde praktische eigenschappen en dagelijkse inzetbaarheid. Het extravagante exterieurdesign benadrukt het unieke concept en creëert een duidelijk onderscheid binnen het aanbod. Heldere oppervlakken en atletische vormen benadrukken het prestatiepotentieel van de BMW M3 Touring, net als de M specifieke designdetails en functionele elementen als de openingen voor de koellucht en de aerodynamica. In het bijzonder opvallend zijn de verticale BMW nierengrille zonder omlijsting, de grote luchtinlaten aan de zijkant, de krachtig gevormde wielkuipen en de prominente dorpelverbreders. Andere kenmerken zijn de M kieuwen in de voorpanelen en de in de achterbumper geïntegreerde dubbele uitlaateindpijpen links en rechts. Ongeacht de gekozen carrosseriekleur is het dak van de BMW M3 Touring standaard uitgevoerd in hoogglans zwart. Het eveneens standaard dakdraagsysteem en de modelspecifieke dakspoiler zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Optioneel is het dak uit te voeren in carrosseriekleur. Eveneens optioneel is het M Carbon exterieur pakket.

Racegevoel in de cockpit

Standaard is het BMW Curved Display, een frisse interpretatie van het cockpitdesign die zorgt voor een intense beleving van de rijprestaties. Het volledig digitale scherm bestaat uit een 12,3 inch informatiedisplay en een 14,9 inch BMW Touch Control Display. Beide zijn geplaatst achter één gebogen glazen paneel dat naar de bestuurder is gericht. Het informatiedisplay achter het stuurwiel toont alle voor het rijden relevante informatie met nieuwe graphics in een M kenmerkende stijl. M specifieke widgets met informatie over de instellingen van de BMW en de conditie van de banden zijn te zien op het thuisscherm van het BMW Touch Control Display. Een BMW Head-Up Display met M specifieke weergave is optioneel leverbaar. Elektrisch instelbare M Sportstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en Merino lederen bekleding behoren tot de standaarduitrusting van de BMW M3 Touring.

Standaard M Drive Professional en BMW Naps

Standaard zorgen 3-zone automatische airconditioning, de BMW Live Cockpit Plus met BMW Maps navigatiesysteem, ambiance verlichting, het Hi-Fi audiosysteem en het spiegelpakket voor meer comfort aan boord van de BMW M3 Touring. Ook is er een ruime keuze uit geautomatiseerde rij- en parkeersystemen. Approach Control Warning, weergave van snelheidslimieten en inhaalverboden, Lane Departure Warning, en Park Distance Control zijn alle standaard. Naast M Traction Control behoort ook M Drive Professional tot de standaarduitrusting, inclusief M Drift Analyser en M Laptimer. Ook biedt de BMW M3 Touring keuze uit de instellingen ROAD, SPORT en TRACK.

De nieuwste generatie BMW iDrive in de BMW M3 Touring is de belichaming van progressieve digitalisering. Het systeem is gebaseerd op BMW Operating System 8 en is samen met de BMW Intelligent Personal Assistant en het BMW Curved Display ontworpen voor een intuïtieve interactie tussen bestuurder en BMW. De bediening verloopt via natuurlijke spraak en aanraking. Het nieuwe BMW iDrive biedt ook mogelijkheden voor personalisatie, via het BMW ID, en de My BMW App. Ook Smartphone Integratie met Apple CarPlay® en Android Auto™ behoort tot de standaarduitrusting. Een antennesysteem geschikt voor 5G zorgt voor optimale connectiviteit aan boord.

De BMW M3 Touring in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen