BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

DE NIEUWE BMW Z4

BMW presenteert de BMW Z4 voor modeljaar 2023. De nieuwste versie van de open tweezitter is op tal van punten geüpdatet, is te herkennen aan frisse exterieuraccenten en biedt een rijkere standaarduitrusting. Ook is de optielijst uitgebreid met nieuwe aantrekkelijke items. Alle noviteiten onderstrepen meer dan ooit het sportieve karakter van de BMW Z4. Het zijn ideale ingrediënten om voort te bouwen op het succes van de BMW Z4 als symbool van puur rijplezier.

Exterieur

Dynamischer dan ooit: standaard Model M Sport en vernieuwde BMW nierengrille.
Het model wordt gekenmerkt door een nog sportievere uitstraling, onder andere doordat de uitrustingen van het Model M Sport nu ook standaard zijn voor de versies met een viercilindermotor. Vanwege de uitbreidingen in de standaarduitrusting is het Model Sport Line te komen vervallen. Tegelijk is het aanbod uitgebreid met drie nieuwe carrosseriekleuren, 19 inch lichtmetalen M wielen en M koplampen Shadow Line waarmee u nog nadrukkelijker uw persoonlijke stempel op de BMW Z4 kunnen drukken.

Wat zit er in het M sport pakket
Het pakket omvat driedelige luchtinlaten aan de voorzijde, bekend van andere M modellen, dorpels met kenmerkende contouren en een achterbumper met opvallende randen aan weerszijden. De luchtinlaten aan de zijkant, die de luchtstroom naar de Air Curtains dirigeren om turbulentie in de wielkasten te verminderen, zijn eveneens opnieuw ontworpen.

Interieur

Klassieke sportwagencockpit met M-specifieke accenten.
Het interieur van de BMW Z4 biedt een op de bestuurder gerichte cockpit, sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, naar voren gerichte lijnen en een beperkt aantal decoratieve oppervlakken. De BMW Z4 sDrive20i is standaard uitgerust met lederen bekleding Vernasca.

Bij de BMW Z4 sDrive30i en BMW Z4 M40i zijn de stoelen standaard bekleed in een combinatie van leder en Alcantara met blauwe stiksels en een blauwe bies. Bij de BMW Z4 sDrive30i is de sportieve interieurambiance naar een nog hoger niveau getild dankzij het met leder beklede M Sportstuurwiel, M Sportstoelen, M specifieke pedalen en voetsteun voor de bestuurder. Tevens wordt de klassieke sportwagencockpit nu in de BMW Z4 sDrive30i gecombineerd met een dashboard in Sensatec.

Alle modelvarianten zijn standaard uitgerust met onder een windscherm, extra opbergruimte, een doorlaadsysteem, Park Distance Control met sensoren voor en achter, een automatisch dimmende binnenspiegel en automatische airconditioning met twee klimaatzones. Voor de BMW Z4 sDrive30i en BMW Z4 M40i komen daar ook Ambiance verlichting en M instaplijsten bij.

De nu standaard BMW Live Cockpit Professional biedt een intuïtieve bediening en intelligente connectiviteit, inclusief aanpasbare schermen voor het volledig digitale instrumentenpaneel en controledisplay. De schermen hebben beide met een diagonaal van 10,25 inch. De functionaliteit omvat ook BMW Maps navigatie, een multimediasysteem met harde schijf en de BMW Intelligent Personal Assistant.

Exclusieve 19 inch lichtmetalen M wielen en drie nieuwe carrosseriekleuren

De BMW Z4 voor modeljaar 2023 is standaard uitgerust met onder andere 18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling. Nieuw in het aanbod zijn de optionele 19 inch lichtmetalen M wielen die exclusief voor de BMW Z4 zijn ontworpen.
Het aanbod van carrosseriekleuren voor de BMW Z4 is zorgvuldig herzien en aangevuld met nieuwe expressieve varianten. Behalve de kleuren Thundernight metallic, Portimao Blau metallic en Skyscraper Grau metallic, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de BMW Z4, bestaat het aanbod uit nog vier andere kleurvarianten die een breed spectrum beslaan tussen wit, zwart, rood en grijs – inclusief de matte BMW Individual carrosseriekleur Frozen Grey metallic.

De nieuwe BMW Z4 in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen