BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 826 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe MINI Cooper Cabrio

De nieuwe generatie van de MINI Cooper Cabrio maakt de nieuwe MINI Familie compleet met een model dat vol unieke functies zit. Dit model uit de MINI Familie brengt de legendarische ‘Always Open’ rijervaring naar een nieuw niveau, met zijn volledig automatische softtop die in slechts 18 seconden opent. Hierdoor kun je op elk moment genieten van de zon en de wind, of je nu door de stad, door de bergen of over de snelweg rijdt! De nieuwe MINI Cooper Cabrio C is leverbaar vanaf € 46.990,-. De MINI Cooper Cabrio S heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 50.990,-.

De nieuwe MINI Cooper Cabrio is nu al samen te stellen! Laat jouw gegevens achter via onderstaande button, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op om jouw droomauto te realiseren!

Offerte aanvragen Neem contact op met mij

Iconisch Go-Kart gevoel en krachtige prestaties
Het kenmerkende Go-Kart gevoel is sterker dan ooit in de nieuwe MINI Cooper Cabrio, dankzij de efficiënte viercilinder benzinemotoren. Je hebt keuze uit drie motorvarianten: de MINI Cooper Cabrio C, S en de sportieve John Cooper Works (JCW) variant voor de ultieme rijervaring. Het instapmodel is de MINI Cooper Cabrio C met een vermogen van 120 kW/163 pk en een maximaal koppel van 250 Nm. De topsnelheid is 220 km/u. De MINI Cooper S levert een indrukwekkend vermogen van 204 pk en accelereert van 0 naar 100 km/u in 6,9 seconden met een maximaal koppel van 300 Nm. De topsnelheid is 237 km/u. De MINI Cooper Cabrio JCW levert nóg meer sportieve rijprestaties en het maximale Go Kart gevoel.

Innovatief design met een knipoog naar traditie
Het design van de nieuwe MINI Cooper Cabrio combineert klassieke MINI-elementen met moderne details. De ronde LED-koplampen en de opnieuw ontworpen grille geven de auto een herkenbaar gezicht met een eigentijdse twist. De achthoekige omlijsting en de verfijnde luchtinlaten benadrukken de sportieve uitstraling. Aan de achterkant maken de verticale LED-achterlichten en de brede houding de auto nóg opvallender. De optionele Union Jack softtop, een eerbetoon aan de Britse herkomst van het merk, maakt het geheel af.

Volautomatisch dak voor ultieme flexibiliteit
Het volautomatische softtopdak is een van de meest unieke features van de MINI Cooper Cabrio. Het dak kan volledig geopend worden in slechts 18 seconden, zelfs bij snelheden tot 30 km/u. Daarnaast biedt de schuifdakfunctie extra flexibiliteit met een openingslengte van maximaal 40 centimeter, zodat je altijd kunt genieten van frisse lucht, zelfs als het dak niet volledig open is.

Personaliseer jouw MINI Cooper Cabrio
Met twaalf verschillende carrosseriekleuren, waaronder het exclusieve Sparkling Copper Grey, en diverse opties voor spiegelkappen, kun je jouw MINI Cooper Cabrio helemaal naar eigen smaak aanpassen. De drie beschikbare trims – Classic, Favoured en de sportieve JCW – bieden elk hun eigen unieke stijl en afwerkingsopties, zodat je altijd een uitvoering vindt die perfect bij jou past.

Uniek interieur met geavanceerde technologie
Stap in het interieur van de MINI Cooper Cabrio en je wordt verwelkomd door een minimalistisch en modern design, geïnspireerd door de nieuwe ontwerptaal “Charismatic Simplicity” van MINI. Het interieur is uitgerust met een innovatief rond OLED-display van 240 mm, dat alle belangrijke voertuigfuncties overzichtelijk weergeeft. Het nieuwe MINI Operating System 9 zorgt voor een intuïtieve bediening en naadloze connectiviteit met jouw smartphone, waardoor je navigatie, muziek en andere functies eenvoudig kunt beheren.

De interieurervaring wordt verder versterkt door de zeven MINI Experience Modes, die de kleuren en sfeer van de cockpit dynamisch aanpassen aan jouw stemming. Of je nu kiest voor de sportieve Go-Kart Mode of de persoonlijke modus waarin je je eigen foto’s kunt uploaden als achtergrond, de nieuwe MINI Cooper Cabrio biedt eindeloze mogelijkheden om jouw rijervaring te personaliseren.

Veiligheid en comfort voor elke rit
MINI heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van de Cooper Cabrio, met innovatieve functies zoals een automatisch rolbeveiligingssysteem dat direct wordt geactiveerd in geval van nood. Daarnaast zorgen rijhulpsystemen zoals de Parkeerassistent Professional en het Driving Assistant Plus Pakket voor extra comfort en veiligheid in elke rijsituatie. De optionele Driving Assistant Plus biedt geavanceerde functies zoals rijstrookondersteuning en adaptieve cruisecontrol voor een zorgeloze rit.

Digitale innovaties en slimme functies
De nieuwe MINI Cooper Cabrio is uitgerust met de MINI Intelligent Personal Assistant, waarmee je eenvoudig functies kunt bedienen met spraakopdrachten. Roep simpelweg “Hey MINI” en je virtuele assistent staat klaar om te helpen met navigatie, muziekselectie en andere instellingen. Daarnaast beschikt de Cabrio over de innovatieve MINI Digital Key Plus, waarmee je jouw smartphone kunt gebruiken als autosleutel.

De nieuwe MINI Cooper Cabrio in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen