BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 786 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe MINI Familie

Wat verandert er en hoe weet jij naar welke MINI je moet zoeken?

In 2024 maakt de nieuwe MINI Familie haar debuut. Met vernieuwde uiterlijke kenmerken, verbeterde prestaties en een verandering in het modellenportfolio, vertellen wij je graag alles wat je moet weten. Zo kun jij gemakkelijk en gericht zoeken naar jouw nieuwe MINI en weet je ook meteen wat je kunt verwachten van de diverse modellen. Via onderstaande button bekijk je nu al onze nieuwste MINI’s.

Bekijk ons aanbod Neem contact op met mij

Naamgeving van de nieuwe MINI Familie

MINI Cooper 3-deurs (benzine, F66)

→ MINI Cooper 3-deurs C
→ MINI Cooper 3-deurs S
→ MINI Cooper 3-deurs JCW

MINI Cooper 3-deurs (elektrisch, J01)

→ MINI Cooper 3-deurs E
→ MINI Cooper 3-deurs SE

MINI Cooper 5-deurs (benzine, F65)

→ MINI Cooper 5-deurs C
→ MINI Cooper 5-deurs S

MINI Cooper Cabrio (benzine, F67)

→ MINI Cooper Cabrio C
→ MINI Cooper Cabrio S
→ MINI Cooper Cabrio JCW

MINI Countryman (benzine, U25)

→ MINI Countryman C (U25 ICE)
→ MINI Countryman S (U25 ICE)
→ MINI Countryman JCW (U25 JCW)

MINI Countryman (elektrisch, U25 BEV)

→ MINI Countryman E
→ MINI Countryman SE

De MINI Cooper 3-deurs E

Emissievrije Go-Kart feeling
De elektrische MINI Cooper staat aan het begin van een nieuwe generatie in de MINI familie. Deze nieuwste versie van de iconische MINI 3-deurs is beschikbaar in twee vermogensvarianten met een aanzienlijke actieradius. Dit maakt alle versies geschikt voor ritten tot ver buiten de stad. De acceleratie is vloeiend, zonder onderbreking door schakelacties.

MINI Cooper E
De basis van de line-up wordt gevormd door de MINI Cooper E, uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 135 kW (184 pk) en een koppel van 290 Nm. De accucapaciteit van de MINI Cooper E bedraagt 40,7 kWh, resulterend in een actieradius tot wel 305 kilometer (WLTP). De 0-100 km/u acceleratietijd bedraagt 7,3 seconden.

MINI Cooper SE
De MINI Cooper SE is uitgerust met een accupakket met een capaciteit van 54,2 kWh, goed voor een range tot wel 402 kilometer (WLTP). De elektromotor van deze topversie heeft een vermogen van 160 kW (218 pk) en een koppel van 330 Nm, resulterend in een 0-100 km/u acceleratietijd van slechts 6,7 seconden. De genoemde actieradiusgegevens van de Cooper E en Cooper SE zijn voorlopige cijfers.

Pre-Order de nieuwe MINI Neem contact op met mij

De MINI Countryman

Hoger, langer en toch MINI – met zes centimeter extra hoogte en dertien centimeter extra lengte is de nieuwe MINI Countryman – zowel volledig elektrisch aangedreven beschikbaar als met benzinemotoren – een stuk groter dan zijn voorganger. Bredere wielkuipen, karakteristiek charisma en een modern minimalistisch design met strakke oppervlakken geven de auto nog meer uitstraling.

Vanbinnen biedt de robuuste en avontuurlijke MINI extra ruimte, comfort en veiligheid. Met de nieuwe MINI Experience Modes en verder uitgebreide assistentiesystemen, waaronder de spraakgestuurde MINI Intelligent Personal Assistant, wordt elke trip in de nieuwe MINI Countryman nog leuker en comfortabeler. Van de MINI Countryman zijn drie varianten verkrijgbaar: de MINI Countryman C (benzine), de MINI Countryman E en de MINI Countryman SE ALL4 (beiden elektrisch).

Pre-Order de nieuwe MINI Neem contact op met mij

Prijzen van de nieuwe MINI

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen