BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 820 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

SEVERS BREEMAN EN SPARTA VERLENGEN PARTNERSHIP

Severs Breeman BMW & MINI en Sparta Rotterdam verlengen het Official Business Partnership met twee seizoenen. De spelers, technische staf en het personeel van Sparta blijven ook de komende jaren in de auto’s van Severs Breeman BMW & MINI rijden.

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta Rotterdam, is blij met de samenwerking van de afgelopen drie seizoenen en het feit dat Sparta met Severs Breeman een akkoord heeft bereikt om dit met ten minste twee seizoenen te verlengen: ‘’Gezien de hoge mate van tevredenheid aan weerszijden, wilden we dit mobiliteitspartnership dolgraag met elkaar verlengen. Iedere keer als ik bij het Sparta Stadion aankom en geconfronteerd word met het prachtige wagenpark (op P1), dat vol met BMW’s staat, ben ik daar trots op. De premium uitstraling die dit met zich meebrengt, is iets wat we graag koesteren, omdat het bij het merk Sparta Rotterdam past. Met de kennis en ervaring die het werk van de afgelopen jaren heeft opgeleverd, zijn we er ook nu weer in geslaagd om het partnership operationeel en commercieel optimaal in te richten. Met vele leuke marketingactiviteiten en unieke content heeft Severs Breeman zich in de afgelopen jaren op een verrassende manier gepresenteerd aan het (zakelijke) publiek van Sparta Rotterdam. Daar geven we graag vervolg aan’’ aldus Dave van der Meer.

Rob Severs reageert namens Severs Breeman: “Wij zijn verheugd onze mooie samenwerking met Sparta Rotterdam wederom voort te zetten. De merken Sparta Rotterdam en Severs Breeman BMW & MINI passen uitstekend bij elkaar, beide partijen hebben de warme relatie met hun klanten en relaties altijd voorop staan.” Aart Jan Witvliet vult daar op aan: “Dit merken wij niet alleen aan de prettige samenwerking die wij hebben met Sparta Rotterdam, maar ook tijdens de bijeenkomsten met de leden van de Business Club en de betrokkenheid van alle supporters.”

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen