BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer
Severs Breeman Severs Breeman

Hans Severs en Breeman bundelen krachten tot Severs Breeman

Graag delen wij u met trots mede dat de BMW en MINI dealerbedrijven Hans Severs en Breeman samen verder gaan onder de naam Severs Breeman. In dit bericht informeren wij u graag over waarom wij als familiebedrijven voor elkaar hebben gekozen en wat dit voor u betekent.

Waarom Severs Breeman?
De wereld van mobiliteit verandert snel. Trends als duurzaamheid, elektrificatie en de voortschrijdende digitalisering zijn hiervan voorbeelden. In tijden waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, hebben de eigenaren Hans Severs en Frits Breeman de handen ineengeslagen. Zij hebben het fundament gelegd voor de volgende generatie en de medewerkers.

Hans Severs en Frits Breeman hebben in elkaar de juiste businesspartners gevonden. Het ontstaan van een sterke combinatie met een klantgericht karakter in het Groene Hart, Rotterdam en omstreken is werkelijkheid geworden.

Wat betekent dit voor u?
Met het samengaan van onze twee organisaties en de start van het nieuwe merk Severs Breeman staan wij aan de vooravond van een prachtige toekomst. Een toekomst waarin vanuit onze vijf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden onze professionaliteit, eersteklas service en persoonlijke betrokkenheid nog beter en sterker uitgedragen worden. De uitgangspunten hiervoor zijn dat u als klant centraal staat en dat het familiegevoel van onze bedrijven behouden blijft.

De komende tijd zullen wij stapsgewijs toewerken naar een nog krachtigere en efficiëntere organisatie. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Severs Breeman
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen