BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 783 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Subsidie MINI Cooper E

Je kunt vanaf 9 januari 2024, 9:00 uur weer de Subsidie voor Elektrische Personenauto’s voor Particulieren (SEPP) aanvragen voor jouw nieuwe elektrische personenauto met een koop- of leaseovereenkomst die je hebt afgesloten op of na 1 januari 2024.

Wanneer je een nieuwe MINI Cooper E koopt, geldt een subsidiebedrag van € 2.950,-*. Bij het privé aanschaffen van een gebruikte MINI Electric krijg je een subsidiebedrag van € 2.000,-*. Wil je een MINI Cooper E privé leasen? Dan ontvang je een maandelijkse teruggave van ongeveer € 60,-* bij een vanafprijs van € 399,- per maand. Zo private lease je de nieuwe MINI Cooper E nu vanaf € 438,-* per maand, in plaats van € 499,- per maand! Dit is inclusief verzekering, onderhoud, vervangend vervoer en gebaseerd op 10.000 km per jaar en een contractduur van 48 maanden.

Neem een kijkje op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp voor meer informatie over de Subsidie Elektrische Personenauto’s voor Particulieren. De subsidieregeling is geldig voor een MINI Cooper E met een nieuwprijs tot aan € 45.000,-.

*Deze tarieven zijn met inachtneming van de korting van de subsidie. De bedragen gelden zolang de subsidie beschikbaar is. MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden kunt u vinden op: https://www.bmw.nl/nl/content/meer-bmw/financialservices/leasen/prive-leasen.html

Bereken jouw maandbedrag Aanbod MINI Cooper E

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen