BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De BMW i7

Plan nu uw proefrit

De nieuwe BMW i7

Luxe, comfort én duurzaamheid in één: maak kennis met de allereerste volledig elektrische BMW 7 Serie: de BMW i7. Bent u ook zo benieuwd naar dit nieuwste model van BMW? U bent vanaf nu van harte welkom om deze bijzondere toplimousine te bewonderen én te ervaren. Plan nu uw proefrit!

Plan mijn proefrit

First Look

De BMW i7 is de eerste elektrische toplimousine en zet de toon op het gebied van innovatief en puur rijplezier, ongeëvenaard comfort en een digitale belevingswereld van topklasse. In juni heeft u deze auto kunnen zien tijdens de Luxury Showcase bij BMW Nederland in Rijswijk. Heeft u dit gemist? Geen zorgen! Op 3 november vindt de ‘first taste’ plaats, dus houd deze pagina in de gaten en meld u aan!

Customize your BMW

De BMW i7 heeft oneindig veel opties, waardoor u uw droomauto volledig naar eigen wens kan samenstellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom en configureer uw droomauto aan de hand van onze Emotional Virtual Experience (EVE) configurator. Zo kunt u op een realistische manier vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u toch voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale BMW i7.

Maak een afspraak

First Taste

Donderdag 3 november is het tijd voor de first taste! Wij nodigen u graag uit voor een exclusief pre-introductie event, zodat u de nieuwe BMW i7 ruim voor de officiële introductie kunt bewonderen. Deze proeverij wilt u écht niet missen.

Update: dit evenement zit vol, maar niet getreurd: op zaterdag 3 december vindt de showroomintroductie plaats van de BMW i7.

First Ride

Wij hebben u inmiddels veel laten zien van de BMW i7, maar wanneer u erin rijdt, ervaart u pas écht hoe bijzonder deze nieuwe elektrische toplimousine is. Vanaf zaterdag 3 december nodigen wij u dan ook uit om als één van de eersten plaats te nemen in de BMW i7. Een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Plan uw proefrit

Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe modellen? Laat via onderstaande button uw gegevens achter en mis niets!

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen