BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Stel de auto van uw dromen samen met EVE

Yes! U wilt een nieuwe BMW of MINI samenstellen. Weet u al naar welk model uw voorkeur uitgaat? Of twijfelt u nog tussen een paar modellen? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om de auto van uw dromen te configureren. Daarvoor wilt u wel goed kunnen vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u toch voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Met de Emotional Virtual Experience configurator, afgekort EVE, krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige auto.

Zo werkt de Emotional Virtual Experience configurator

🚘 Na een gesprek met de verkoopadviseur en wellicht een proefrit bent u erover uit welk model en welke motorisering uw toekomstige auto moet zijn. Dit model wordt geselecteerd in EVE, waarna de pret kan beginnen en de auto aangepast kan worden naar uw individuele wensen. Heeft u zelf een configuratie op BMW.nl gemaakt? Ook deze kunnen wij oproepen in EVE om samen met u deze configuratie nog eens na te lopen en eventueel aan te passen.

🚘 U kiest de pakketten en opties die bij uw wensen passen. Bij iedere optie die u kiest, verandert het beeld van EVE naar de configuratie zoals u deze heeft gemaakt. Vergelijk gemakkelijk met één druk op de knop de verschillende kleuren.

🚘 Dankzij de 360 graden functie kunt u zowel het volledige exterieur als interieur van de auto bekijken. Ook kan er ingezoomd worden op details van de auto, zoals de koplampen en velgen.

🚘 Een kleur ziet er soms anders uit op een andere ondergrond, daarom kunt u in EVE 8 verschillende achter- en ondergronden kiezen om te kijken of de auto in alle situaties naar wens is.

🚘 De aankoop van een nieuwe auto is niet niks, dit is een weloverwogen beslissing. Daarom krijgt u op de vrijblijvende offerte van de verkoopadviseur een QR code, waarmee u op ieder moment de door u samengestelde auto op kan roepen, ook thuis vanaf de bank.

Een kijkje in de toekomst

De functies van EVE zijn continu in ontwikkeling om u een zo goed en realistisch mogelijk beeld van uw toekomstige auto te laten zien. Straks rijdt de door u samengestelde BMW of MINI door een landschap, net als de BMW i7 in dit filmpje.

Bent u benieuwd hoe de auto van uw dromen eruit ziet in EVE? Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en ervaar uw droomauto aan de hand van levensechte beelden.

Configureer uw droomauto via EVE
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen