BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 734 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 91 jaar erkend BMW & MINI dealer

Elektrisch en hybride rijden bij Severs Breeman

Elektrische BMW’s en MINI’s zijn auto’s die zich, in tegenstelling tot benzine-, diesel of gas auto’s, door middel van elektriciteit verplaatsen. Een volledig elektrische auto produceert daarom tijdens het rijden geen CO2. Al meer dan vier decennia lang ontwikkelen en maken BMW en MINI elektrische auto’s. Toen BMW en MINI zich meer gingen richten op duurzaamheid en milieu, ontwikkelden zij een productieketen waarmee BMW en MINI de grootste aanbieders van elektrische auto’s in Europa zijn geworden.

Ook is er een uitgebreid aanbod aan hybride modellen. De plug-in hybride modellen worden gekenmerkt door een efficiënte verbrandingsmotor en een krachtige elektromotor. Met de hybride modellen ervaart u zowel rijplezier als een hoge efficiency. Het energiemanagement van de hybride modellen is een samenvoeging van een verbrandings- en elektromotor waarbij er met behulp van accu’s ondersteuning wordt geboden. Dit alles wordt gecoördineerd door middel van een hybride management. Een unieke ervaring die u niet wilt missen.

Direct naar ons aanbod

Thuis opladen

U kunt uw auto zowel thuis als onderweg opladen en daar zijn diverse mogelijkheden voor. Thuis kunt u uw elektrische auto eenvoudig aansluiten op een huishoudelijk 230V stopcontact. Binnen een nacht van 10 uur is de accu weer volledig opgeladen.

Wilt u uw auto sneller opladen? Dan kunt u een BMW Wallbox (ook mogelijk met groene of zelf-opgewekte stroom) laten installeren. Hiermee laadt u uw auto in slechts 4 uur op. Onderweg kunt u uw auto opladen bij openbare laadstations, die vaak te vinden zijn bij een tankstation. Naast het standaard oplaadstation zijn er snellaadstations waar u binnen 40 minuten 80% van uw accu oplaadt.

Onderweg opladen

Of u nu thuis de mogelijkheid heeft om op te laden of niet, een laadpasje aan uw sleutelbos geeft een gevoel van zekerheid. Met toegang tot meer dan 35.000 openbare laadpunten in Nederland (en het grootste laadnetwerk van de wereld) is BMW Charging een zekere keuze. Gebruik uw meegeleverde publieke laadkabel om uw auto te koppelen aan de laadpaal. Houd vervolgens uw pasje voor de scanner en het laadproces begint.

Gaat u op vakantie? Dan heeft Severs Breeman een premium oplossing voor u: BMW Add-on Mobility. Hiermee kunt u uw BMW i tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Bent u direct op zoek naar de oplaadpunten in Nederland of wilt u meer informatie over het onderweg opladen van uw auto? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

BMW Charging Overzicht laadpunten

Een elektrische of hybride BMW of MINI leasen

Leasen is een overeenkomst tussen u en ons, waarin staat dat u een nieuwe BMW of MINI mag ‘lenen’ of ‘huren’ voor een bepaalde periode tegen een bepaalde prijs. Elke maand heeft u dezelfde, vaste kosten en weet u precies waar u aan toe bent. Onzekerheden zoals restwaarde of onderhoud kunnen worden weggenomen, want dit zit bij het leasen inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Met Private Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe BMW of MINI. U kunt uw BMW of MINI volledig naar uw eigen wensen samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. De brandstof is voor eigen rekening, maar de rest van de autokosten, zoals onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp en wegenbelasting zijn inbegrepen. Let wel: de auto wordt niet uw eigendom, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij.

Private Lease calculator BMW Private Lease calculator MINI

Elektrische modellen

Wij hebben de huidige elektrische BMW’s en MINI’s onder elkaar gezet voor u, zo heeft u een overzicht van álle elektrische modellen van BMW en MINI.

Elektrische modellen

Hybride modellen

Wij hebben de huidige hybride BMW’s en MINI’s onder elkaar gezet voor u, zo heeft u een overzicht van álle hybride modellen van BMW en MINI.

Hybride modellen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen