BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 823 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW modellen

BMW modellen

Alle modellen van BMW blijven jarenlang modern, mooi en aantrekkelijk. Het is telkens weer een fantastische beleving om in een BMW te mogen rijden en uitgekeken op deze auto raakt u nooit. Zo hebben wij een aantal modellen voor u op een rijtje gezet om de keuze uit deze fantastische auto’s net wat makkelijker te maken.

 

De BMW 1 Serie

Doordachte sportiviteit, een modern design en aanzienlijk meer ruimte. Dat is de nieuwe BMW 1 Serie. Een combinatie van het kenmerkende BMW rijplezier met innovatieve technologie en rijassistentiesystemen.

Vanafprijs: € 34.726,-
Private Lease vanaf: € 399,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Netto bijtelling vanaf: € 235,-

Meer informatie Offerte aanvragen Voorraad BMW 1 Serie

 

De BMW 2 Serie Gran Coupé

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste vierdeurs BMW Coupé in het compact-segment. De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter, elegante uitstraling, biedt praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik en de beste rijeigenschappen in zijn klasse.

Vanafprijs: € 37.880,-
Private Lease vanaf: € 449,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Netto bijtelling vanaf: € 257,-

Meer informatie Offerte aanvragen Voorraad BMW 2 Serie Gran Coupé

De BMW 3 Serie Sedan

Een combinatie van strakke lijnen en krachtig ogende oppervlakken geven de nieuwe BMW 3 Serie een krachtige, sportieve uitstraling. De lage voorzijde en grote BMW-nieren benadrukken het dynamische karakter en dankzij nieuwe ondersteltechnieken en schokdempertechnologie is er een betere balans tussen sportiviteit en comfort.

Vanafprijs: € 44.551,00
Private Lease vanaf: € 599,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Netto bijtelling vanaf: € 303,-

Meer informatie Offerte aanvragen Voorraad BMW 3 Serie Sedan

 

De BMW 3 Serie Touring

Een dynamisch design, merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit.

Vanafprijs: € 47.051,00
Private Lease vanaf: € 629,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Netto bijtelling vanaf: € 320,-

Meer informatie Offerte aanvragen Voorraad BMW 3 Serie Touring

 

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met het algehele concept betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter dan bij zijn voorganger en voor meer onderscheid tussen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is ontwikkeld met één doel: de essentie van rijplezier in zijn segment opnieuw definiëren.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat vanaf eind oktober 2020 bij ons in de showroom.

Meer informatie Offerte aanvragen Contact opnemen

BMW 5 Serie Sedan en Touring

De nieuwe 5 Serie

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan en nieuwe BMW 5 Serie Touring tillen sportieve, efficiënte en vooruitstrevende karakter naar een nog hoger plan. Het exterieurdesign is uitgebreid ge-update en het interieur is tot in de kleinste details verfijnd. Andere kenmerkende zaken zijn de verbeterde efficiëntie, extra rijdynamiek dankzij elektrificatie van aandrijflijnen en toonaangevende innovaties op het gebied van rijhulpsystemen, bedieningsgemak en connectiviteit.

Meer informatie Offerte aanvragen Contact opnemen

De BMW 6 Serie Gran Turismo

De BMW 6 Serie Gran Turismo staat voor elegant en uniek design, hoogstaand reiscomfort en uitstekende rijdynamiek. Het opvallende exterieur benadrukt met een nieuwe BMW nierengrille en een aangepast lichtontwerp de individuele uitstraling van de BMW en komt nog progressiever over. Het interieur biedt een luxueuze ruimte, veredelt met hoogwaardige materialen en innovatieve uitrusting. In combinatie met perfect afgestemde rijdynamiek kan de reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

Meer informatie Offerte aanvragen Contact opnemen

De BMW i3

De BMW i3 is geen trendvolger, hij staat voor zelfbewuste levensstijl. Progressief vormgegeven met een design dat van buiten helderheid en van binnen een lounge karakter uitstraalt. Met de nieuwe volledig elektrische BMW i3 (120 Ah) reist u emmissievrij naar al uw bestemmingen op een afstand van 260 kilometer. Als sportief en emissievrij rijden de toekomst zijn, dan is de bmw i3s daar al lang aangekomen.

Vanafprijs: € 42.411,00
Private Lease vanaf: € 499,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar, nu mét 10.000 kilometer laadtegoed).
Netto bijtelling vanaf: € 104,00

Offerte aanvragen Voorraad BMW i3

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen