BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

MINI Cabrio Private Lease

Ben je op zoek naar een MINI Cabrio? Dan ben je bij Severs Breeman aan het juiste adres. Het dynamische silhouet en de kenmerkende elliptische koplampen geven de auto een briljante indruk. De afmetingen zorgen ervoor dat de MINI Cabrio perfect geschikt is voor in de stad. De mogelijkheid om het dak open te zetten zorgt voor een onderscheidende en onvergetelijke rijervaring.
Door de perfecte wegligging, het gewicht en het vermogen van 136 pk geeft het rijden in een MINI Cabrio een ware ‘go-kart feeling’. Hiermee zorgt de MINI Cabrio naast de praktische eigenschappen ook voor een geniale rijervaring. Je rijdt al een MINI Cabrio vanaf € 765,- per maand met MINI Private Lease.

*MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden vind je op: https://www.mini.nl/nl_NL/home/financieren-leasen/leasen/private-lease.html

MINI PRIVATE LEASE

Door jouw MINI privé te leasen, geniet je zorgeloos van jouw gloednieuwe MNI. Je kunt jouw MINI volledig naar eigen wens samenstellen, bepaalt zelf de looptijd van jouw overeenkomst en het aantal kilometer dat je per jaar rijdt. Met MINI Private Lease zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen, zoals:

✔   Rente en afschrijving
✔   All risk autoverzekering
✔   Onderhoud en reparatie 
✔   Houderschapsbelasting
✔   Vervanging van de banden
✔   Pechhulp 
✔   Afleverkosten en leges

Jouw verkoopadviseur van Severs Breeman informeert je over de mogelijkheden rondom MINI Private Lease en zorgt voor een offerte op maat.

Bereken jouw maandbedrag Proefrit aanvragen

DE HIGHLIGHTS VAN DE MINI CABRIO

Een verbruik van 5,2 L – 5,5 L / 100 km (WLTP gecombineerd)
0-100 km/u sprint in 8,7 s
Totale bagageruimte van 215 liter
Keuze uit Cooper, Cooper S en John Cooper Works
Standaard vermogen van 136 pk

Meer informatie

DE MINI CABRIO IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen