• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 774 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357

MINI Cabrio

MINI Cabrio

Zodra de zon schijnt, gaat het dak eraf! De elektrisch bedienbare kap van de MINI Cabrio kent drie standen: omhoog, omlaag en schuifstand. Binnen 18 seconden is de softtop geopend en geniet je van een gezonde dosis vitamine D. Er is ook een ‘MINI Yours’ softtop met een uniek ingeweven Union Jack heritage design. Ook met het gesloten dak biedt de MINI Cabrio een fantastische rijbeleving! De MINI Cabrio is de perfecte all-season Cabrio.  

De MINI Cabrio is verkrijgbaar bij Severs Breeman. Ruil nu jouw huidige auto in voor een MINI Cabrio. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk. 

Prijs
Leverbaar vanaf € 32.390, – 
Private Lease vanaf € 415,- per maand
→  Ontdek alles over MINI Cabrio Private Lease

Naar aanbod Proefrit aanvragen

Een échte vierseizoenenauto

Ook wanneer het weer iets minder is, zit je goed in de MINI Cabrio. Een échte vierseizoensauto. De elektrisch bedienbare softtop kent 3 standen, namelijk open, dicht en de schuifdakfunctie waarbij de stoffen kap deels naar achteren toe opvouwt om de eerste zonnestralen door te laten. De MINI Cabrio beschikt over een Easy Load-functie die je helpt bij het in- en uitladen. Met gesloten kap scharnier je daarmee de onderrand van het dak omhoog, zodat de kofferbakopening groter wordt. Met de kap dicht heb je 215 liter aan bagagevolume. Is het dak open, dan past er 160 liter in de kofferbak. 

MINI Cabrio motoriseringen

De MINI Cabrio is er in vier verschillende uitvoeringen, namelijk de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. Deze sportieve alleskunner tovert een grote grijns op je gezicht. Met een vermogen van 136 pk beschikt de MINI Cooper Cabrio over voldoende power. Kan het jou niet snel genoeg? Ga dan voor de MINI Cooper S Cabrio.

MINI Cabrio Private Lease

Tijdelijk rijd je met MINI Private Lease vanaf € 415,-* per maand een gloednieuwe MINI Cabrio. Vrijwel alles zit inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Nu is het aan jou om te beslissen of jij een handgeschakelde MINI wilt of toch liever een automaat? Ga je voor Midnight Black of toch Chili Red? Wij verwelkomen je graag in #TeamMINI!

✔ Severs Breeman is jouw vaste aanspreekpunt
✔ Geen grote eenmalige investering
✔ Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

Bereken maandbedrag


De MINI Cabrio

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.