BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 838 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW i4

BMW onthult de BMW i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius tot 590 kilometer (WLTP) en een vermogen tot 544 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier.

Naar aanbod Proefrit aanvragen

De BMW i4 is in drie uitvoeringen beschikbaar: de BMW i4 eDrive35 met een consumentenadviesprijs vanaf € 59.362,-, de BMW i4 eDrive40 met een consumentenadviesprijs vanaf € 62.992,- en de BMW i4 M50 met een consumentenadviesprijs vanaf € 76.786,-. De BMW i4 leaset u vanaf € 849,- per maand* met BMW Private Lease en vanaf € 699,- per maand* met BMW Operational Lease.

Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Offerte aanvragen

*Private Lease tarief op basis van 48 maanden en 10.000 km
*Operational Lease tarief op basis van 60 maanden en 10.000 km

Waarom kiezen voor de BMW i4?

Wat zijn nu de redenen om nú over te stappen naar elektrisch rijden in een BMW i4? Wij sommen ze graag voor u op:

⚡ Tot 590 km actieradius (WLTP)
⚡ Maximaal vermogen van 544 pk
⚡ 0-100 km/u in 4 seconden
⚡ De nieuwste BMW e-drive technologie
⚡ Geen uitstoot

De BMW i4 eDrive35

Vanaf eind 2023 is de BMW i4 eDrive35 leverbaar in Nederland. De elektromotor heeft een vermogen van 286 pk en 400 Nm sterk. Daarmee bereikt de i4 eDrive35 in 6 seconden de 100 km/h. De i4 eDrive35 heeft in tegenstelling tot de eDrive40 en M50 geen 80,7 kWh accu, maar een accu met een capaciteit van 66 kWh. De prijs is nog niet bekend.


DE HIGHLIGHTS

1️⃣ Krachtige acceleratie
De elektromotor van de BMW i4 heeft een maximaal vermogen van 544 pk, vergelijkbaar met een V8 motor in het huidige aanbod met verbrandingsmotor. De BMW i4 is snel. Binnen 4 seconden accelereert hij van  0 – 100 km/u. De topsnelheid bedraagt meer dan 200 km/u. 

2️⃣ Grotere actieradius
Naast sportieve rijeigenschappen blinkt hij ook uit in lange afstand rijden. Op een volle accu, haalt de BMW i4 tot 590 kilometer (WLTP). Zeer geschikt voor korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

3️⃣ Opvallend design
Opvallend aan de BMW i4 zijn de grote gesloten nierengrille, de moderne carrosseriekleur Frozen Light Copper en de coupé-achtige daklijn. De blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde verwijzen naar zijn elektrische roots. Door het doorlopende glazen panoramadak komt u terecht in een oase van rust wat door de elektrische aandrijving optimaal tot zijn recht komt. De BMW i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés.

4️⃣ Het vooruitstrevende bedieningsconcept
De BMW i4 is het eerste model van BMW met het nieuwe Curved Display, dat alle informatie van het infodisplay en het Control Display aan de bestuurder toont op een gekromd doorlopend scherm

Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW i4 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Meer informatie over EVE

DE BMW i4 IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen