BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 821 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW iX1

Het instapmodel van de BMW X serie is aantrekkelijker dan ooit. De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt veel interieurruimte en beschikt over geavanceerde digitale systemen. Tevens is er een volledig elektrisch model gelanceerd: de BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Verder dragen het nieuw weergave- en bedieningsconcept met BMW Operating System 8, het BMW Curved Display en een uitgebreid aanbod automatische bestuurdersassistentie- en parkeerhulpsystemen bij aan het vooruitstrevende karakter van deze Sports Activity Vehicle (SAV).

U rijdt de BMW iX1 al vanaf € 899,- per maand met BMW Private Lease en vanaf € 779,- per maand met BMW Operational Lease.

Wilt u als één van de eersten in de nieuwe BMW iX1 rijden? Plan dan nu uw proefrit bij één van onze vestigingen.

Naar aanbod Plan mijn proefrit

BMW iX1 xDrive30 Launch Edition

Bestel nu alvast uw BMW iX1 xDrive30 Launch Edition en profiteer van € 2.000,- voordeel op de originele consumentenadviesprijs. Dit tijdelijke aanbod is alleen geldig op de BMW iX1 xDrive30 en geldt voor alle auto’s met een kentekenaanvraag tot 30 juni 2023. Profiteert u van dit tijdelijke voordeel?

Offerte aanvragen

In onderstaande video vertelt onze collega Devanté alles over de BMW iX1:

Duurzaam rijden
De BMW iX1 introduceert lokaal emissievrij rijden in het premium compacte segment, dat wereldwijd groeit. De compacte SAV met de nieuwste BMW eDrive technologie zorgt voor een enorme impuls voor elektromobiliteit. De winst op het gebied van duurzaamheid ten opzichte van zijn voorganger kan voor een deel worden toegeschreven aan niet alleen de verregaande elektrificatie, maar ook het grotere aandeel van groene energie die gebruikt wordt voor de productie en in de toeleveringsketen. Ook de grotere hoeveelheden gerecyclede en natuurlijke materialen die worden gebruikt dragen bij aan de toegenomen duurzaamheid.

Highlights

⚡ 100% puur elektrisch rijplezier
⚡ Eerste vierwielaangedreven elektrische model
⚡ Tot 313 pk en een koppel van 494 Nm
⚡ Actieradius van 413-438 kilometer (WLTP-testcyclus)
⚡ Vijfde generatie van de BMW eDrive technologie
⚡ BMW iDrive en BMW Live Cockpit Plus
⚡ BMW Curved Display

Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW iX1 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Meer informatie over EVE

De BMW iX1 in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen