BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW iX1

Het instapmodel van de BMW X serie is aantrekkelijker dan ooit. De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt veel interieurruimte en beschikt over geavanceerde digitale systemen. Tevens is er een volledig elektrisch model gelanceerd: de BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Verder dragen het nieuw weergave- en bedieningsconcept met BMW Operating System 8, het BMW Curved Display en een uitgebreid aanbod automatische bestuurdersassistentie- en parkeerhulpsystemen bij aan het vooruitstrevende karakter van deze Sports Activity Vehicle (SAV).

U rijdt de BMW iX1 tijdelijk al vanaf € 699,- per maand* met BMW Private Lease en vanaf € 599,- per maand* met BMW Operational Lease.

*Private Lease tarief op basis van 48 maanden / 10.000 km
*Operational Lease tarief op basis van 60 maanden / 10.000 km

Naar aanbod Plan mijn proefrit

BMW iX1 eDrive20

BMW presenteert een nieuwe volledig elektrische variant in het compacte premiumsegment. De BMW iX1 eDrive20 (gecombineerd stroomverbruik: 17,2 — 15,4 kWh/100 km volgens WLTP; CO2-uitstoot: 0 g/km, voorlopige waarden) maakt een bijzonder financieel aantrekkelijke toegang tot de wereld van premium elektrische mobiliteit mogelijk met een consumentenadviesprijs vanaf € 48.316,-.

De tweede volledig elektrische modelvariant van de compacte SAV wordt aangedreven door een elektromotor met een maximaal vermogen van 150 kW/204 pk (met tijdelijke boost) en heeft een actieradius van 430 tot 475 kilometer (voorlopige waarden volgens WLTP). Door haar aanbod in het compacte premiumsegment uit te breiden, stelt BMW Group lokaal emissievrij rijplezier open voor een brede doelgroep en geeft zo een extra impuls aan de opmars van elektromobiliteit.

Offerte aanvragen

In onderstaande video vertelt onze collega Devanté alles over de BMW iX1:

Duurzaam rijden
De BMW iX1 introduceert lokaal emissievrij rijden in het premium compacte segment, dat wereldwijd groeit. De compacte SAV met de nieuwste BMW eDrive technologie zorgt voor een enorme impuls voor elektromobiliteit. De winst op het gebied van duurzaamheid ten opzichte van zijn voorganger kan voor een deel worden toegeschreven aan niet alleen de verregaande elektrificatie, maar ook het grotere aandeel van groene energie die gebruikt wordt voor de productie en in de toeleveringsketen. Ook de grotere hoeveelheden gerecyclede en natuurlijke materialen die worden gebruikt dragen bij aan de toegenomen duurzaamheid.

Highlights

⚡ 100% puur elektrisch rijplezier
⚡ Eerste vierwielaangedreven elektrische model
⚡ Tot 313 pk en een koppel van 494 Nm
⚡ Actieradius van 413-438 kilometer (WLTP-testcyclus)
⚡ Vijfde generatie van de BMW eDrive technologie
⚡ BMW iDrive en BMW Live Cockpit Plus
⚡ BMW Curved Display

Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW iX1 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Meer informatie over EVE

De BMW iX1 in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen