• Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 708 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam

BMW iX1

Het instapmodel van de BMW X serie is aantrekkelijker dan ooit. De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt veel interieurruimte en beschikt over geavanceerde digitale systemen. Tevens is er een volledig elektrisch model gelanceerd: de BMW iX1. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Verder dragen het nieuw weergave- en bedieningsconcept met BMW Operating System 8, het BMW Curved Display en een uitgebreid aanbod automatische bestuurdersassistentie- en parkeerhulpsystemen bij aan het vooruitstrevende karakter van deze Sports Activity Vehicle (SAV).

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze nieuwe elektrische SUV van BMW? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan zorgen wij dat u niks mist!

Houd mij op de hoogte

Duurzaam rijden
De BMW iX1 introduceert lokaal emissievrij rijden in het premium compacte segment, dat wereldwijd groeit. De compacte SAV met de nieuwste BMW eDrive technologie zorgt voor een enorme impuls voor elektromobiliteit. De winst op het gebied van duurzaamheid ten opzichte van zijn voorganger kan voor een deel worden toegeschreven aan niet alleen de verregaande elektrificatie, maar ook het grotere aandeel van groene energie die gebruikt wordt voor de productie en in de toeleveringsketen. Ook de grotere hoeveelheden gerecyclede en natuurlijke materialen die worden gebruikt dragen bij aan de toegenomen duurzaamheid.

Highlights

⚡ 100% puur elektrisch rijplezier
⚡ Eerste vierwielaangedreven elektrische model
⚡ Tot 313 pk en een koppel van 494 Nm
⚡ Actieradius van 413-438 kilometer (WLTP-testcyclus)
⚡ Vijfde generatie van de BMW eDrive technologie
⚡ BMW iDrive en BMW Live Cockpit Plus
⚡ BMW Curved Display

De BMW iX1 in beeld