BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 819 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW M5

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek drie unieke M modellen met elk een sterk individueel karakter. De BMW M5 is leverbaar vanaf € 175.795,-.

Naar aanbod Proefrit aanvragen

Modellenaanbod

Met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming overtreft de BMW M5 Competition met M xDrive de hoogste verwachtingen. De high-performance sportsedan onderstreept dit visueel met talrijke designkenmerken in hoogglans zwart. De BMW M5 beschikt niet alleen over het op maximale tractie en dynamiek afgestelde M xDrive, maar ook over een onderstel dat sportief comfort op lange afstanden biedt. Samen met de 441 kW (600 pk) sterke 8-cilinder M motor ontstaat een met kracht en wendbaarheid doordrenkte rijdynamiek. De BMW M550i xDrive Sedan maakt het kwartet compleet: deze atletische BMW 5 Serie Sedan levert een vermogen van 390 kW (530 pk) en maakt indruk met een bijzonder uitgebalanceerde combinatie van sportiviteit, comfort en efficiëntie.

Vergelijk de BMW M5 modellen

BMW M5 Competition

 • High Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 625 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 seconden

BMW M5

 • High Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 600 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic Sport transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,4 seconden

BMW M550i xDrive Sedan

 • M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 530 pk
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 seconden

Highlights BMW M5 Competition

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een speciale onderstelafstemming, inclusief alle relevante regelsystemen, neemt de BMW M5 Competition de leiding. Talrijke karakteristieke BMW M accenten laten ook visueel hierover geen misverstand ontstaan. Met de eendelige M nierengrille met hoogglans zwarte omlijsting verleent de BMW M5 Competition een markante, eigen uitstraling. De M typische, driedimensionaal vormgegeven dubbele spijlen zijn eveneens uitgevoerd in hoogglans zwart en voorzien van een zwart M5 Competition embleem.

Highlights BMW M5

De BMW M5 is een statement van engineering op topniveau en innovatieve rij-intelligentie. Voor nooit eerder vertoonde en onvoorstelbare rijdynamische eigenschappen in een zakensedan. De modernste technologieën die het zakenleven veiliger en comfortabeler maken. Het innovatieve vierwielaandrijvingssysteem M xDrive van de 441 kW (600 pk) sterke BMW M5 geeft de bestuurder de controle over een high-performance sportsedan met ongelooflijke prestaties, precisie en wendbaarheid – puur M rijplezier op het hoogste niveau.

Highlights BMW M550i xDrive Sedan

De BMW M550i xDrive Sedan biedt een spannende combinatie van impulsieve sportiviteit en comfortabel dagelijks gebruiksgemak. Zorgvuldig afgestemde aandrijf- en rijdynamische componenten zoals het optionele Adaptieve M onderstel Professional garanderen samen met de 390 kW (530 pk) sterke M TwinPower Turbo V8 motor hoge rijdynamiek met optimale stabiliteit. Terwijl exclusieve designelementen voor karaktervolle accenten zorgen, onderstrepen uitrustingen als het M Aerodynamicapakket, het M Sportremsysteem met rode remklauwen of de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de auto.

Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW M5 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Meer informatie over EVE

De BMW M5 in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen