• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 690 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam

BMW X7

BMW X7 | Severs Breeman BMW X7 | Severs Breeman


BMW X7

De BMW X7 heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het meest succesvolle, luxe topmodel van BMW. Met een unieke combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid doet de BMW X7 zijn bijnaam ‘The President’ eer aan. Verschillende verfijningen in het vernieuwde design – met name de saillante voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van het merk. Eveneens vernieuwd is het M Sportpakket. Ook zijn tot 23 inch lichtmetalen wielen mogelijk en is de cockpit voorzien van de nieuwste generatie van het iDrive bedieningssysteem inclusief BMW Curved Display en BMW Operating System 8. Daarnaast heeft de nieuwe BMW X7 een nóg rijkere standaarduitrusting, extra bestuurdersassistentiesystemen en de nieuwste 48V mild hybrid technologie voor alle drie de motorvarianten. De nieuwe BMW X7 wordt geproduceerd in de BMW Group fabriek in Spartanburg, het centrum voor BMW X modellen in South Carolina, Verenigde Staten. De wereldwijde marktintroductie van de BMW X7 vindt plaats in augustus 2022.

Prijs
Leverbaar vanaf € 132.964,-

Naar aanbod Offerte aanvragen

Interieur

Het luxueuze gevoel van ruimte van de nieuwe BMW X7 is te ervaren op alle drie de zitrijen. De tweede zitrij biedt standaard plaats aan drie passagiers, met twee zeer comfortabele individuele stoelen als optie. Verwarmbare comfortstoelen zijn standaard voor bestuurder en voorpassagiers. Ook BMW Individual Merino lederen bekleding met uitgebreide omvang is standaard. Het nieuwe dashboard – met compacte luchtuitstroomopeningen en standaard een Ambiance lichtstrip in het onderste deel – en het BMW Curved Display brengen een moderne stijl in het interieur. De van binnenuit met LED’s verlichte strip met ‘X7’ opschrift (of het M logo bij de BMW X7 M60i xDrive) is onderdeel van de lichteffecten die zich aanpassen aan de omstandigheden. Ook de transmissiehendel is voorzien van een nieuw, geavanceerd design. De rijkere standaarduitrusting voor de nieuwe BMW X7 biedt nog meer comfort en welzijn dan zijn voorganger. Naast 4-zone automatische Climate Control, een glazen panoramadak en een hi-fi systeem, behoren de comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier, een met leder bekleed sportstuurwiel met schakelpaddles en een nieuw opbergvak met draadloze oplaadmogelijkheid voor mobiele apparaten tot de standaarduitrusting.

Offerte aanvragen


Motorenaanbod BMW X7

Benzine:

  • BMW X7 xDrive 40i
  • BMW X7 M60i xDrive

Diesel:

  • BMW X7 xDrive40d

De afmetingen van een BMW X7

De BMW X7 is het grootste BMW X-model tot nu toe, namelijk:

✓ 5,15 meter lang
✓ 2 meter breed
✓ 1,80 meter hoog

Een erg imposant uiterlijk. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de uitzonderlijk grote nierengrille, scherpe lijnen en kenmerkende LED-verlichting.


DE BMW X7 IN BEELD