BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

DE BMW iX1 (BMW X1 Electric)

De nieuwe BMW iX1 is een feit en wordt vermoedelijk eind 2022 gepresenteerd. De BMW iX1 wordt een volledig nieuwe elektrische SUV met een sportief en innovatief exterieur. Naar verwachting krijgt deze nieuwe elektrische BMW X1 nóg betere rijprestaties en een grotere actieradius dan wij gewend zijn. Zodra deze nieuwe BMW iX1 beschikbaar is, kunt u bij Severs Breeman terecht voor al uw vragen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze nieuwe elektrische SUV van BMW? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier, dan zorgen wij dat u niks mist!

Houd mij op de hoogte

Het verwachte exterieur

De BMW iX1 is nog niet officieel onthuld, maar er zijn wel gecamoufleerde proefmodellen op de weg gefotografeerd. Hieruit kunnen wij concluderen dat de BMW iX1 sportiever wordt dan de huidige BMW X1. De grille valt meer op, hij bevat grotere nieren en bredere koplampen. Het dak loopt iets schuiner af, waardoor de auto een dynamischere uitstraling krijgt.

Verwachtingen rondom het interieur

Het BMW iX1 interieur is nog niet onthuld en er zijn ook geen beelden van studiemodellen verschenen. Onze voorspellingen zijn daarom gebaseerd op de innovaties van recente BMW-modellen, die de Duitse ontwerpers ongetwijfeld ook in de iX1 toevoegen.

Allereerst is de kans groot dat de BMW iX1 met een Curved Display in het dashboard komt, die doorloopt richting het cockpitscherm om de illusie van één groot geheel te wekken. Deze nieuwe designstijl geeft u toegang tot nog meer functies via het touchscreen. Verwacht wordt dat de apps ook verbeterd zijn, zoals de BMW News App die toegang geeft tot nog meer nieuwsbronnen. Ook is Voice Control verbeterd zodat u extra stemcommando’s kunt geven tijdens het rijden.

Tot slot verwachten wij dat de BMW iX1 compatible is met de Digital Key, waardoor u de auto kunt openen en vergrendelen met uw iPhone. Ook kunt u hem starten met uw smartphone. Veel van deze functies zitten ook in de nieuwste elektrische BMW’s.

BMW iX1 varianten

Omdat de BMW iX1 volgens het ‘Power of Choice’ principe wordt ontwikkeld, is de kans groot dat de standaard uitrusting vergelijkbaar is met de vernieuwde BMW X1. Wat er precies bij de standaard uitrusting van de iX1 hoort, is nog niet bevestigd. Luxere uitrustingen bieden meer applicaties voor het BMW Operating System en naar verwachting kunt u meer comfort- en veiligheidsopties kiezen tegen een meerprijs.

De BMW iX1 uitrustingen en modelvarianten worden dit jaar onthuld. Om de laatste updates van de nieuwste BMW modellen te ontvangen, kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen