BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 823 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

24 april 2024 | BMW

De nieuwe BMW i4 en BMW 4 Serie Gran Coupé

De volledig elektrische BMW i4 en de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn nog verleidelijker geworden dankzij een reeks upgrades. Deze modellen zijn nu voorzien van nieuwe functies die zowel het exterieur als interieur versterken. Eén van de opvallende toevoegingen is de introductie van een nieuwe variant van de BMW i4 met elektrische vierwielaandrijving, waardoor het model nog meer prestaties biedt. Daarnaast zijn alle uitvoeringen van de BMW 4 Serie Gran Coupé met een verbrandingsmotor nu standaard uitgerust met een geavanceerde 8-traps Steptronic Sport transmissie, die zorgt voor soepele en efficiënte schakelmomenten.

Lees verder

19 april 2024 | BMW, MINI

Profiteer nu nog van lage BPM

Laad ⚡ deze kans niet liggen! Tot 2025 profiteert u van een lage BPM bij aanschaf van een hybride BMW. Vanaf 2025 wordt dit BPM voordeel afgeschaft. Stap nu over op duurzaam rijden en bespaar niet alleen op kosten, maar draag ook bij aan een groenere toekomst.

Lees verder

21 maart 2024 | BMW

De BMW Vision Neue Klasse X

Een nieuw BMW Group Vision conceptmodel geeft een eerste indruk van de Neue Klasse als een SAV. De BMW Vision Neue Klasse X brengt de esthetiek, technologie, duurzaamheid en de filosofie van de Neue Klasse naar het segment van de Sports Activity Vehicles. In 2025 start de productie van dit volledig elektrische model in de nieuwe BMW Group Fabriek Debrecen in Hongarije.

Lees verder

7 februari 2024 | BMW

De nieuwe BMW 5 Serie Touring

Ontdek de nieuwe BMW 5 Serie Touring: een toonbeeld van rijplezier en innovatie. Met digitale vooruitgang, duurzame opties en zelfs een volledig elektrische variant (de BMW i5 Touing), is dit hét boegbeeld van innovatie en elegantie. Ontdek het dynamische ontwerp, geavanceerde technologieën en indrukwekkende prestaties van de BMW 5 Serie Touring. Beschikbaar vanaf mei 2024 in Nederland.

Lees verder

31 januari 2024 | BMW

De nieuwe BMW M4 Coupé en BMW M4 Cabrio

Meer vermogen, een aangescherpt design, nieuwe opties voor personalisatie en digitale innovaties – dat zijn de speerpunten van de nieuwe BMW M4 Coupé en BMW M4 Cabrio. Hiermee zet BMW M GmbH het succesverhaal voort van deze sportieve modellen die in hun nieuwe gedaante nog meer autosport-DNA in zich hebben.

Lees verder

31 januari 2024 | BMW

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio, die wereldwijd in maart 2024 worden geïntroduceerd, belichamen het premium karakter van BMW met een focus op rijplezier en een elegant sportief design. Het exterieurdesign is aangepast met moderne accenten en nieuwe uitrustingen, terwijl het interieur wordt gekenmerkt door het baanbrekende cockpit design, inclusief het BMW Curved Display en de nieuwste evolutie van BMW iDrive met QuickSelect, gebaseerd op het nieuwe BMW Operating System 8.5.

Lees verder

31 januari 2024 | BMW

De BMW Z4 M40i Pure Impulse Edition

Liefhebbers van puur rijplezier in een BMW M model met open dak kunnen uitkijken naar een nieuwkomer die perfect voldoet aan hun wensen: de Pure Impulse Edition van de BMW Z4 M40i. De roadster van modeljaar 2024 is in de topuitvoering voor het eerst ook leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Lees verder

5 januari 2024 | BMW, MINI

Dealerbedrijven Severs Breeman verkocht aan Dusseldorp en Van Poelgeest

Severs Breeman Automotive heeft haar BMW en MINI dealerbedrijven verkocht aan Dusseldorp Automotive en Van Poelgeest. Dusseldorp neemt de vestigingen in Rotterdam-Noord en Zuid over en Van Poelgeest koopt de bedrijven in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden.

Lees verder

11 oktober 2023 | BMW

De nieuwe BMW X2 en de allereerste BMW iX2

De nieuwe BMW X2 en de allereerste BMW iX2 komen eraan en deze generatie is nog sportiever, opvallender en vooruitstrevender dan zijn voorganger. Het progressieve karakter komt ook terug in de volledig elektrische BMW iX2, evenals in een groot aantal systemen dat geautomatiseerd rijden en parkeren mogelijk maakt en in de vorm van innovatieve digitale services via het nieuwe BMW iDrive met QuickSelect en BMW Operating System 9. De wereldwijde marktintroductie vindt plaats in maart 2024.

Lees verder

28 juni 2023 | BMW

De nieuwe BMW X1 M35i

De nieuwe BMW X1 M35i manifesteert zich als topmodel van de BMW X1 en combineert het spontane rijplezier van een Sports Activity Vehicle (SAV) met de dynamiek en stuurprecisie van BMW M modellen. De krachtbron is gekoppeld aan een 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling. Het maximale vermogen bedraagt 221 kW (300 pk) met een maximaal koppel van 400 Nm. De Europese marktintroductie vindt plaats in november 2023.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen