BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 820 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De digitale highlights van de nieuwe MINI familie

MINI heeft de digitale highlights van het nieuwe interieur van de nieuwe MINI familie onthuld. In de nieuwe generatie MINI’s vinden we straks de MINI Interaction Unit. Dit is een rond OLED-display met een diameter van 240mm, wat voor het eerst wordt gevuld met ronde content in rijke kleuren. Dit gecombineerd met het nieuwe Operating System (OS) 9 maakt dat MINI een grote sprong voorwaarts maakt in het digitale tijdperk.

8 nieuwe MINI Experience Modes

De band tussen de bestuurder en zijn nieuwe MINI wordt nog een graadje intenser met de MINI Experience Modes, dankzij de geheel op elkaar afgestemde toepassingen van licht, bijpassende designs, rij-instellingen en geluid.

✔️ Core – kleur Laguna, puur en modern met widgets op de voorgrond
✔️ Go-Kart – antracietkleurig en rode tinten met een sportieve snelheidsmeter
✔️ Green – gericht op essentie en de duurzame kant van MINI
✔️ Balance – puristisch, rustgevend en ingetogen, gebaseerd op de bossen
✔️ Timeless – moderne sierelementen, een grote snelheidsmeter en een lichte achtergrond
✔️ Vivid – gericht op de presentatie van mediacontent
✔️ Personal – kies je eigen foto’s als achtergrond
✔️ Trail – een virtueel kompas en hellingshoekweergave (alleen voor de MINI Countryman)

Een projector aan de achterkant van de MINI Interaction Unit verlicht het hele dashboard met kleuren en patronen die passen bij de gekozen Experience Mode. Ook de weergave van de informatie in het optionele Head-up Display is hierop afgestemd.

Onmiskenbaar sound design voor de volledig elektrische modellen: het akoestische repertoire omvat volledig nieuwe rijgeluiden in het interieur, een kenmerkend geluid om de auto van buitenaf herkenbaar te maken als MINI, jingles voor de nieuwe MINI Experience Modes en dertig nieuwe geluidssignalen met informatie- en waarschuwingsfuncties.

De MINI Intelligent Personal Assistant is te activeren door het gesproken commando ‘Hey MINI’ en kan worden gebruikt met visualisaties van ‘MINI’ of ‘Spike’ (optioneel). Met de Personal Assistant kan de bestuurder belangrijke functies van de MINI via gesproken opdrachten bedienen en aan de reis gerelateerde vragen stellen. Ook herkent de Personal Assistant of de bestuurder of de passagier aan het woord is.

Het nieuwe, cloudbased MINI Navigatiesysteem berekent routes bijzonder snel en nauwkeurig. Het streamt de nieuwste kaartgegevens altijd live en dankzij de voor onderweg opladen geoptimaliseerde routeplanning kan de bestuurder van de volledig elektrische MINI met een gerust hart lange ritten maken. De optionele Augmented View biedt de bestuurder een live videostream in de MINI Interaction Unit, met extra toegevoegde informatie voor optimale oriëntatie bij het navigeren. Er is te kiezen uit diverse kaartontwerpen en er is ook een aantrekkelijke visualisatieoptie met gebouwen in 3D weergave.

De MINI Connected Store biedt toegang tot een breed en steeds groeiend gamma van praktische en entertainment-apps, zoals AirConsole gaming, muziek- en videostreaming (aanbod verschilt per land).

Digitale toegang tot de MINI met daarvoor geschikte apparaten van Apple, Google en Samsung: de optionele MINI Digital Key Plus geeft de bestuurder toegang tot de auto zonder dat hij zijn smartphone hoeft te pakken. De digitale sleutel kan met de deelfunctie desgewenst ook digitaal worden doorgegeven aan anderen.

Snelle connectiviteit en optionele 5G-mogelijkheden.

Remote Software Upgrades: MINI modellen ontvangen nu regelmatig en kosteloos kwaliteitsverbeteringen via over-the-air software-updates. Afhankelijk van de landinstellingen, het model ende uitvoering van de MINI kunnen MINI rijders zelfs toegang krijgen tot nieuwe en verbeterde functies – eveneens kosteloos.

Bent u benieuwd naar de nieuwe MINI familie en wilt u als eerste meer informatie ontvangen over de nieuwe modellen? Meldt u dan aan om op de hoogte blijven en mis niks.

Houd mij op de hoogte Terug naar nieuws
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen