BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

DE NIEUWE BMW M8 COMPETITION MODELLEN

BMW M GmbH heeft zijn high-performance sportauto voor het luxesegment een uitvoerige upgrade gegeven. Vanaf maart 2022 is de combinatie van prestaties en exclusiviteit te ervaren in een nog betere uitvoering. Het sportieve en luxueuze karakter van de nieuwe BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Competition Gran Coupé is zowel in het exterieur als in het interieur verder aangescherpt en gecombineerd met optimale connectiviteit.

Houd mij op de hoogte

High-performance op zijn best
Met acht nieuwe carrosseriekleuren en 20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling komt het expressieve design van de luxueuze high-performance modellen nog beter tot uiting. De mogelijkheden voor de klant om de auto volledig naar wens samen te stellen, zijn tevens uitgebreid. Bovendien zijn de M koplampen Shadow Line voor het eerst leverbaar. Ook de nieuwe lederuitrusting Merino/Alcantara in Schwarz/Sakhir Orange is voor het eerst leverbaar voor de standaard M Sportstoelen en de optionele M Carbon kuipstoelen (met aanzienlijk meer Alcantara delen). De nieuwe BMW M8 beschikt tevens over een 12,3 inch Touch Control Display voor het BMW iDrive bedieningssysteem.

Uitzonderlijke prestaties
De nieuwe BMW M8 heeft een 460 kW (625 pk) V8 motor met M TwinPower Turbo technologie, 8-traps Steptronic transmissie met Drivelogic, M xDrive vierwielaandrijving en Actief M Sperdifferentieel. Dit maakt een acceleratie mogelijk van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden (BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Gran Coupé) of 3,3 seconden (BMW M8 Competition Cabrio). Het modelspecifieke onderstel met elektronisch aangestuurde demping zorgt voor de voor M modellen kenmerkende combinatie van dynamiek, wendbaarheid en precisie. Ook vindt u via de Setup toets, die direct toegang biedt tot de voertuiginstellingen en de M Mode, uitgebreide mogelijkheden om de rijbeleving naar wens aan te passen.

Exclusieve standaarduitrusting
De exclusieve standaarduitrusting van de BMW M8 Competition modellen omvat onder andere:
– BMW Laserlight
– BMW Head-Up Display
– BMW Live Cockpit Professional
– Harman Kardon Surround Sound System
– Driving Assistant
– Parking Assistant

DE BMW M8 COMPETITION IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen