BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 838 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

VERWACHTE BMW MODELLEN IN HET HOGE SEGMENT

BMW blijft innoveren en ook dit jaar staan er weer diverse introducties van nieuwe BMW modellen op ons te wachten. Van vernieuwde modellen tot compleet nieuwe auto’s en van het gebruik van duurzame materialen tot 100% elektrisch rijplezier: voor BMW is niets te gek. Wij zetten de verwachte BMW modellen in het hoge segment graag voor u op een rijtje. Wilt u graag op de hoogte blijven van alle nieuwe modellen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.

Houd mij op de hoogte

De BMW i7

Bij de nieuwe interpretatie van individuele en luxueuze mobiliteit staat de BMW i7 centraal. Het volledig elektrische vlaggenschip past naadloos in de top van het BMW modelportfolio en laat zien hoe duurzaam een premium toplimousine kan zijn. De BMW i7 is leverbaar vanaf € 141.809,- en wordt geïntroduceerd op 3 december 2022.

Waarom kiezen voor de BMW i7?

Wat zijn nu de redenen om nú over te stappen naar elektrisch rijden in een BMW i7? Wij sommen ze graag voor u op:

⚡ Tot 625 km actieradius (WLTP)
⚡ Maximaal vermogen van 544 pk
⚡ 0-100 km/u in 4,7 seconden
⚡ In 6 minuten tot 100 km bijladen (snellaadstation)
⚡ Geen uitstoot

BMW i7 Offerte aanvragen

De BMW 7 Serie

De nieuwe BMW 7 Serie zet de toon op het gebied van innovatief en puur rijplezier, ongeëvenaard comfort voor lange reizen en een digitale belevingswereld van topklasse. De nieuwe BMW 7 Serie Sedan staat vanaf maart 2023 in de showroom

ONTDEK DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW 7 SERIE

De BMW 7 Serie belichaamt de luxeklasse van BMW. Waaraan herkent u een BMW 7 Serie?

✓ Kristalkoplampen en verlichte contouren van de BMW nierengrille ‘Iconic Glow’
✓ Opvallend en prestigieus uiterlijk
✓ Bioscoopervaring op 31,3 inch Theatre Screen achterin
✓ Nieuw ontworpen achterzijde met dunne lichtstrip
✓ Gebruik van exclusieve materialen voor het interieur
✓ Gericht op comfort voor de inzittenden
✓ Innovatieve digitale diensten 

BMW 7 Serie Offerte aanvragen

De BMW 8 Serie

De BMW 8 Serie maakt onderdeel uit van het toekomstige productoffensief van BMW dat zich richt op het hogere luxe-segment. Een nieuw hoofdstuk in de historie van BMW’s sensationele sportauto’s. De BMW 8 Serie is er in verschillende carrosserievarianten, namelijk BMW 8 Serie Coupé, BMW 8 Serie Gran Coupé en de BMW 8 Serie Cabrio. Met tal van innovatieve, digitale services verleggen de nieuwe modellen de grenzen van sportief rijplezier en comfortabele luxe.

Het meest in het oog springend is de BMW ‘Iconic Glow’ nierengrille met LED watervalverlichting. Ook zijn er vier nieuwe carrosseriekleuren: Skyscraper Grey metallic, San Remo Grün metallic, M Portimao Blau metallic en BMW Individual Frozen Tansanite Blue. De BMW 8 Serie modellen zijn ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van BMW M GmbH leverbaar met het historische BMW Motorsport logo.

BMW 8 Serie Offerte aanvragen
De BMW X7

De BMW X7

De BMW X7 heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het meest succesvolle, luxe topmodel van BMW. Met een unieke combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid doet de BMW X7 zijn bijnaam ‘The President’ eer aan. Verschillende verfijningen in het vernieuwde design – met name de saillante voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van het merk. Eveneens vernieuwd is het M Sportpakket. Ook zijn tot 23 inch lichtmetalen wielen mogelijk en is de cockpit voorzien van de nieuwste generatie van het iDrive bedieningssysteem inclusief BMW Curved Display en BMW Operating System 8. Daarnaast heeft de nieuwe BMW X7 een nóg rijkere standaarduitrusting, extra bestuurdersassistentiesystemen en de nieuwste 48V mild hybrid technologie voor alle drie de motorvarianten. De nieuwe BMW X7 wordt geproduceerd in de BMW Group fabriek in Spartanburg, het centrum voor BMW X modellen in South Carolina, Verenigde Staten. De wereldwijde marktintroductie van de BMW X7 vindt plaats in augustus 2022.

BMW X7 Offerte aanvragen

De BMW XM

BMW M heeft een nieuw concept geïntroduceerd: de BMW Concept XM. Deze krachtige SUV wordt deels elektrisch aangedreven en is het krachtigste BMW M-model ooit. De basiskracht komt uit een verbrandingsmotor, maar doordat deze elektrische ondersteuning krijgt, komt het maximaal vermogen op 750 pk (553 kW). De BMW Concept XM heeft een krachtige achterzijde met verticaal opgestelde, zeshoekige dubbele M uitlaten. Het interieur van de BMW Concept XM bestaat uit leder, fluweel en carbon. Achterin bevindt zich de comfortabele M Lounge, met lederen en fluwelen bekleding. De prismastructuur in de hemelbekleding wordt indirect verlicht vanaf de zijkant en de Ambiance verlichting bestaat uit de drie BMW M kleuren. Een Curved Display, de BMW ID 8 User Interface en nieuwe BMW iDrive maken het interieur af.

Ondanks dat het nog om een concept gaat, is dit zeer waarschijnlijk een voorbode van een productiemodel.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen