BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 823 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

MINI

MINI modellen

Als je zoveel moderne technologie om je heen hebt als in een MINI, zou je bijna vergeten dat je in een auto rijdt met zo’n rijke geschiedenis. MINI blijft maar groeien in technologie en modellen, waardoor de keuze uit deze fantastische modellen steeds lastiger wordt. Zo hebben wij een aantal modellen op een rijtje gezet om de keuze net wat makkelijker te maken. Welke MINI past bij jou?

De MINI Electric

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren. De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI. Het eerste volledig elektrische model van het Britse merk biedt het typische pure MINI gevoel en maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk.

Vanafprijs: € 34.900,-
Private Lease vanaf: € 505,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)

Meer informatie Elektrisch rijden Offerte aanvragen

De MINI Cabrio

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid in de MINI Cabrio! Iconischer en stoerder dan ooit met de Union Jack achterlichten, een sportief design en de legendarische kartwegligging. Tevens is de Cabrio aan de binnenkant van alle gemakken voorzien met een touchscreen navigatiescherm en Apple Carplay.
Maak elke dag en elke weg geweldig!

Vanafprijs: € 30.851,-
Private Lease vanaf: € 405,- per maand  (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)

Meer informatie Offerte aanvragen

De MINI Clubman

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze stationcar samen met een hoge mate van geschiktheid voor dagelijks gebruik en het rijden van lange afstanden. Naast de welbekende 6 deuren – de 4 portieren en de karakteristieke dubbele achterdeuren – krijgt de nieuwe MINI Clubman nu een extra dosis charisma dankzij nieuwe accenten voor het exterieur en interieur.  Daarnaast zorgen aantrekkelijke toevoegingen aan de optielijst en de Original MINI Accessoires voor nog meer mogelijkheden als het gaat om personalisatie.

Vanafprijs: € 29.690,-
Private Lease vanaf: € 425,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)

Meer informatie Offerte aanvragen Voorraad MINI Clubman 

De MINI nieuwe Countryman

De stoere SUV van MINI die ruimte en gebruiksgemak combineert met de typerende MINI uitstraling en rijbeleving, is vernieuwd. MINI zet opnieuw grote stappen op het gebied van interieurruimte, veelzijdigheid, functionaliteit en rijcomfort. De nieuwe MINI Countryman biedt keuze uit twee benzinemotoren en een dieselvariant met MINI TwinPower Turbo technologie en is er ook als plug-in hybride.

Meer informatie Offerte aanvragen Huidige voorraad MINI Countryman Contact opnemen

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen