BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 805 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Nieuwe BMW modellen in 2023

BMW blijft innoveren en ook dit jaar staan er weer diverse introducties van nieuwe BMW modellen op ons te wachten. Van vernieuwde modellen tot compleet nieuwe auto’s en van 100% elektrisch rijplezier tot het krachtigste BMW model ooit: voor BMW is niets te gek. Wilt u graag op de hoogte blijven van alle nieuwe modellen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.

Houd mij op de hoogte

De BMW M3 CS

De nieuwe BMW M3 CS belichaamt meer dan ooit passie voor de autosport. De BMW M3 CS heeft een doordachte lichtgewicht constructie met veel componenten van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP), extra motorvermogen, een modelspecifieke onderstelafstemming, exclusieve designkenmerken en een uitrusting die is gericht op optimale beleving van de prestaties op het circuit. Dat alles wordt gecombineerd met het praktische gebruiksgemak van de BMW M3 Sedan. Zo heeft de nieuwe BMW M3 CS een eigen karakter, waarmee hij ook op de openbare weg iedere kilometer weer overtuigt met een puristisch en fascinerend M gevoel. De BMW M3 CS is leverbaar vanaf € 191.844,-. U kunt de BMW M3 CS nu al configureren bij ons in de showroom!

BMW M3 CS Afspraak maken

De nieuwe BMW Z4

De nieuwste versie van de open tweezitter is op tal van punten geüpdatet, is te herkennen aan frisse exterieuraccenten en biedt een rijkere standaarduitrusting. Ook is de optielijst uitgebreid met nieuwe aantrekkelijke items. Alle noviteiten onderstrepen meer dan ooit het sportieve karakter van de BMW Z4. Het zijn ideale ingrediënten om voort te bouwen op het succes van de BMW Z4 als symbool van puur rijplezier. Tevens is de nieuwe BMW Z4 nu standaard uitgerust met een M Sportpakket, waardoor deze cabrio nu extra sportief is.

BMW Z4 Offerte aanvragen

De BMW XM

Terwijl de festiviteiten rond het vijftigjarige bestaan voortgaan, lanceert BMW M GmbH zijn eerste geëlektrificeerde high-performance model: de BMW XM. De auto is voorzien van plug-in hybride aandrijving – met een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en een bijzonder krachtige elektromotor – die samen zorgen voor een ongekende rijdynamiek dankzij een systeemvermogen van 480 kW (653 pk).

De BMW XM is niet alleen het hoogtepunt van het modellenoffensief in het jubileumjaar van BMW M GmbH, de auto is ook het eerste M model dat volledig door BMW M GmbH ontworpen is sinds de BMW M1. Nauwkeurig vormgegeven details in het uiterlijk van de BMW XM verwijzen subtiel naar de legendarische sportauto met middenmotor. De BMW XM heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 175.142,-.

BMW XM Offerte aanvragen

De BMW M2 Coupé

De nieuwe BMW M2 biedt het kenmerkende prestatieniveau van M, maar dan in een van zijn puurste vormen. Met zijn 338 kW (460 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, (optionele) handgeschakelde zesversnellingsbak en achterwielaandrijving belooft de tweede generatie van de compacte high-performance sportauto onvervalst rijplezier. De introductie van de nieuwe BMW M2 is een nieuw hoogtepunt van het modellenoffensief ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van BMW M GmbH. De nieuwe BMW M2 is beschikbaar vanaf € 113.806,-.

BMW M2 Offerte aanvragen

De BMW X5(M) en X6(M)

De nieuwe BMW X5 en de nieuwe BMW X6 zijn gepresenteerd. BMW heeft de nieuwe BMW X5 voorzien van alles wat nodig is om zijn wereldwijd toonaangevende positie in het segment te behouden. De nieuwe BMW X6 is klaar om de kop in zijn segment over te nemen van zijn Duitse premium concurrenten. De BMW X5 is nu beschikbaar als Launch Edition voor een consumentenadviesprijs vanaf € 96.512, – in de vorm van de Plug-in Hybride BMW X5 xDrive50e. De BMW X6 begint bij de BMW X6 xDrive40i met een consumentenadviesprijs vanaf € 117.676, -.

De absolute topmodellen, de BMW X5 M Competition en de BMW X6 M Competition, geven dankzij upgrades aan – en elektrificatie van – de aandrijflijn hun vermogen nog directer af. Ze zijn uitgerust met een nieuwe V8 benzinemotor met 48V Mild Hybrid technologie en leveren een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk). De nieuwe BMW X5 M Competition is beschikbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf € 224.302,- en de BMW X6 M Competition vanaf
€ 228.283,-. 

BMW X5 BMW X6

De nieuwe BMW 5 Serie

In oktober heeft de achtste generatie van de BMW 5 Serie Sedan zijn debuut gemaakt. Het nieuwe model is dynamischer en comfortabeler dan ooit en biedt een frisse interpretatie van het kenmerkende elegante sportieve ontwerp. Met het BMW Operating System 8.5, BMW Curved Display en voor het eerst een puur elektrische aandrijflijn, de BMW i5, gaat de BMW 5 Serie een nieuw tijdperk tegemoet.

De BMW 5 Serie Sedan is beschikbaar met een breed scala aandrijflijnen. Zo is er keuze uit volledig elektrisch, plug-in hybride en zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren met 48V mild hybrid-technologie. Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, kondigde verdere details aan over de nieuwe BMW 5 Serie, waarbij werd aangegeven dat de 5 Serie Sedan ook beschikbaar komt als een volledig elektrisch BMW M Performance-model. “De volledig elektrische BMW i4 M50 heeft laten zien hoe BMW dynamische prestaties en elektrische mobiliteit tot in de perfectie combineert”, aldus Zipse. “Het was wereldwijd het best verkochte BMW M model in 2022. Van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan zal dan ook een volledig elektrisch M Performance model van BMW M GmbH geïntroduceerd worden.”

Naar aanbod Offerte aanvragen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen