BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

21 mei 2024 | MINI

De nieuwe MINI John Cooper Works

MINI liefhebbers en motorsportfans kijken uit naar het debuut van de langverwachte nieuwe MINI John Cooper Works. Dit jaar zal de nieuwe MINI voor het eerste optreden tijdens de 24-uurs race van de Nürburgring, één van de zwaarste uithoudingsraces ter wereld. Coureurs en teams worden uitgedaagd om de iconische Nürburgring-Nordschleife te veroveren tijdens een zware race van 24 uur. De nieuwe MINI John Cooper Works viert zijn wereldpremière in de herfst van 2024 en is een belangrijke mijlpaal in MINI’s modellenportfolio. De nieuwe MINI John Cooper Works zal beschikbaar zijn in zowel benzine- als volledig elektrische uitvoeringen.

Lees verder

24 april 2024 | MINI

De nieuwe MINI Aceman

MINI lanceert de nieuwe MINI Aceman: de eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. De MINI Aceman combineert compacte afmetingen met zo veel mogelijk binnenruimte. Het resultaat is een eigentijdse interpretatie van de visie van Sir Alec Issigonis, de ontwerper van de klassieke MINI: maximale benutting van ruimte met een minimale footprint, gecombineerd met een modern aandrijfconcept. Met een (voorlopige) actieradius tot 406 kilometer (WLTP) biedt de MINI Aceman emissievrije mobiliteit, ook buiten de stad.

Lees verder

19 april 2024 | BMW, MINI

Profiteer nu nog van lage BPM

Laad ⚡ deze kans niet liggen! Tot 2025 profiteert u van een lage BPM bij aanschaf van een hybride BMW. Vanaf 2025 wordt dit BPM voordeel afgeschaft. Stap nu over op duurzaam rijden en bespaar niet alleen op kosten, maar draag ook bij aan een groenere toekomst.

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Countryman

Wil jij in een gloednieuwe MINI Countryman rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Cooper

Wil jij in een gloednieuwe MINI Cooper E of MINI Cooper SE rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

7 februari 2024 | MINI

De nieuwe MINI Cooper C en MINI Cooper S

Stap in de wereld van de nieuwe generatie MINI Cooper bij Severs Breeman! Elk detail ademt prestatie en karakter, waarbij de letter C staat voor de optimale balans en de letter S voor verhoogde prestaties. Deze modellen vullen het aantrekkelijke aanbod van de MINI 3-deurs aan met efficiënte benzinemotoren, variërend van drie tot vier cilinders. Het iconische Go-Kart gevoel wordt naar nieuwe hoogten gestuwd in deze nieuwe generatie, met een innovatief design dat traditionele waarden combineert met moderne highlights.

Lees verder

11 januari 2024 | MINI

De nieuwe MINI Familie

In 2024 maakt de nieuwe MINI Familie haar debuut. Met vernieuwde uiterlijke kenmerken, verbeterde prestaties en een verandering in het modellenportfolio, vertellen wij je graag alles wat je moet weten. Zo kun jij gemakkelijk en gericht zoeken naar jouw nieuwe MINI en weet je ook meteen wat je kunt verwachten van de diverse modellen.

Lees verder

5 januari 2024 | BMW, MINI

Dealerbedrijven Severs Breeman verkocht aan Dusseldorp en Van Poelgeest

Severs Breeman Automotive heeft haar BMW en MINI dealerbedrijven verkocht aan Dusseldorp Automotive en Van Poelgeest. Dusseldorp neemt de vestigingen in Rotterdam-Noord en Zuid over en Van Poelgeest koopt de bedrijven in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden.

Lees verder

20 september 2023 | MINI

De nieuwe MINI Cooper E

De vijfde en nieuwste generatie MINI 3-deurs is volledig elektrisch aangedreven. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in het succesverhaal van het legendarische model. Met een maximale Go-Kart feeling is de nieuwe volledig elektrische MINI Cooper de belichaming van toekomstgerichte typerende MINI rijkarakteristiek.

Lees verder

2 september 2023 | MINI

De nieuwe MINI Countryman

Hoger, langer en toch MINI – met zes centimeter extra hoogte en dertien centimeter extra lengte is de nieuwe MINI Countryman – zowel volledig elektrisch aangedreven beschikbaar als met benzinemotoren – een stuk groter dan zijn voorganger. Van de MINI Countryman zijn drie varianten verkrijgbaar: de MINI Countryman C (benzine), de MINI Countryman E en de MINI Countryman SE ALL4 (beiden elektrisch).

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen