BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 800 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

1 juni 2023 | MINI

De nieuwe MINI Cooper Electric

De vijfde en nieuwste generatie MINI 3-deurs is volledig elektrisch aangedreven. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in het succesverhaal van het legendarische model. Met een maximale Go-Kart feeling is de nieuwe volledig elektrische MINI Cooper de belichaming van toekomstgerichte typerende MINI rijkarakteristiek. Samen met de nieuwe elektrische MINI Countryman, die vanaf november 2023 wordt geproduceerd in de BMW Group Fabriek Leipzig, rolt de nieuwe elektrische MINI Cooper de loper uit voor een volledig elektrische toekomst van MINI. Daarbij maakt de nieuwe MINI Aceman de MINI familie compleet vanaf eind 2024.

Lees verder

17 april 2023 | MINI

De MINI Countryman Electric

De nieuwe MINI Countryman Electric combineert een geëlektrificeerd Go-Kart gevoel met een minimale ecologische voetafdruk en zet het succesverhaal van het grootste MINI model voort. Met vijf deuren en een interieur geschikt voor diverse doeleinden leidt het grootste model in de nieuwe MINI voertuigfamilie het merk naar een tijdperk van emissievrije elektromobiliteit.

Lees verder

12 april 2023 | MINI

De nieuwe MINI Cabrio Seaside Edition

Ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de MINI Cabrio presenteert MINI nu de gelimiteerde MINI Cabrio Seaside Edition, een sportieve klassieker met exclusieve uitrusting en designkenmerken. De MINI Cabrio Seaside Edition is leverbaar in een glinsterende blauwe Caribbean Aqua lakkleur of in de lichte Nanuq White lakkleur. De Seaside Edition van de MINI Cabrio is verkrijgbaar als Cooper en Cooper S. In Nederland kent deze rijk uitgeruste MINI Cabrio een consumentenadviesprijs voor de MINI Cooper Cabrio van € 44.290,- en de MINI Cooper S Cabrio kent een consumentenadviesprijs van € 50.490,-.

Lees verder

24 maart 2023 | MINI

De MINI Clubman Final Edition

De MINI Clubman is de gentleman onder de MINI modellen. Liefhebbers van de unieke carrosserievorm en de kenmerkende achterdeuren kunnen binnenkort de MINI Clubman bestellen in de unieke uitvoering: ’Final Edition’. Dit is daadwerkelijk de laatste editie van de MINI Clubman, want na meer dan 50 jaar stopt de productie van de MINI Clubman in februari 2024, om plaats te maken voor de nieuwe generatie MINI modellen.

Lees verder

15 februari 2023 | MINI

De nieuwe MINI Electric Cabrio

De eerste volledig elektrisch aangedreven vierpersoons cabriolet is een MINI. Van idee tot kleine serieproductie in minder dan acht maanden tijd. De productie vindt plaats in Nederland. Nederland krijgt 30 exemplaren van deze zeer gelimiteerde full-option Cabrio met een consumentenadviesprijs van € 62.990,-. Blijf op de hoogte en mis niets van de allereerste elektrische cabrio!

Lees verder

6 februari 2023 | Acties, MINI, MINI

MINI Resolute Edition

In maart 2022 is de MINI Resolute Edition geïntroduceerd. Het aanbod van de MINI 3-deurs, MINI Electric, MINI 5-deurs en de MINI Cabrio wordt hiermee uitgebreid.

Lees verder

4 februari 2023 | Acties, MINI, MINI

Subsidie MINI Electric

Vanaf 2 januari 2023 ontvang je subsidie voor jouw MINI Electric. Zo private lease je de MINI Electric nu vanaf € 589,- per maand! Lees hier alles over de SEPP regeling.

Lees verder

18 januari 2023 | MINI

MINI Editions

MINI kent verschillende Editions, oftewel, uitvoeringen, waarmee je jouw MINI een unieke uitstraling geeft. Alle MINI Editions hebben een eigen karakter, waardoor ze altijd opvallen tussen andere weggebruikers. Wij hebben alle MINI Editions voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je welke Edition beschikbaar is voor jouw (toekomstige) MINI.

Lees verder

29 november 2022 | BMW, MINI

In de spotlight

Iedere maand zetten wij vijf van onze auto’s in de spotlight. Deze auto’s hebben een leuke samenstelling, een unieke kilometerstand of verdienen het gewoon om gezien te worden. Bovendien hebben ze deze maand allemaal een extra aantrekkelijke prijs. Bekijk snel of uw droomauto ertussen zit.

Lees verder

22 augustus 2022 | BMW, MINI

EVE configurator

Bent u van plan om een nieuwe BMW of MINI samen te stellen? Kom langs in onze showroom en stel uw droomauto samen aan de hand van onze Emotional Virtual Experience (EVE) configurator.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen