BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 823 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman BMW en MINI Tour

Een dag die in het teken staat van maximaal genieten en rijden in een mooie omgeving, dat is de Severs Breeman Tour. Iedere tour kiezen we een andere regio in ons land uit om de mooiste wegen te ontdekken. Uiteraard ontbreekt het niet aan leuke opdrachten, lekkere hapjes en een afsluitende borrel. Een heerlijke dag om met uw partner of een goede bekende een mooie route te rijden, maar ook een gezellige dag om er met het hele gezin op uit te gaan!

Lees verder

Severs Breeman Autoreis

Tijdens de Severs Breeman autoreis maken we een onvergetelijke reis door een prachtig gebied. Zo hebben we in 2022 een fantastische reis gemaakt van Luxemburg naar Zuid-Limburg. Als echte autoliefhebber is deze reis de perfecte manier om een nieuw gebied te ontdekken met uw BMW of MINI.

Lees verder

Severs Breeman Drift Event

Het RDW testcentrum in Lelystad toveren wij om tot het Severs Breeman Drift Terrein, de uitgelezen plek om het driften onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van 
driftsport.nl leert u over een uitgezet parcours driften. Daarnaast gaat u uw eigen rijvaardigheden en de wendbaarheid, souplesse en kracht van verschillende BMW en MINI modellen testen tijdens verschillende activiteiten. Uiteraard is de dag geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

Lees verder

Severs Breeman Golf Event

Om het jaar organiseren wij het Severs Breeman kwalificatie toernooi van de BMW Golf Cup. Nog geen ervaren golfer? Wij organiseren ook een golfexperience zodat u de beginselen van het golfen onder de knie krijgt.

Lees verder

Severs Breeman Fabrieksbezoek München

In de BMW fabriek in München kunt u met eigen ogen zien hoe de verschillende BMW modellen gemaakt worden. Daarnaast brengen we een bezoek aan BMW Welt en het BMW Museum. Uiteraard zullen we ook de stad München wat beter leren kennen.

Lees verder

Severs Breeman Fabrieksbezoek Oxford

De MINI fabriek in Oxford is in 1913 geopend en heeft sindsdien altijd productie gedraaid. In 1959 is hier de allereerste MINI ooit gebouwd, inmiddels heeft de fabriek veel technologische en duurzame vernieuwingen ondergaan waardoor er nu dagelijks meer dan 800 MINI’s van de productieband af rijden.

Lees verder

Thuiswedstrijden Feyenoord en Sparta

Bent u een voetballiefhebber of lijkt het u leuk om een keer een wedstrijd van één van deze Rotterdamse teams bij te wonen? Laat het ons weten aan de hand van onderstaande buttons en wie weet zit u binnenkort weer in het stadion!

Lees verder

Een fotoshoot van uw eigen BMW of MINI

Bent u ook zo trots op uw BMW of MINI en heeft u altijd al uw eigen auto willen laten fotograferen door een professionele fotograaf? Dan hebben wij goed nieuws! Onze fotograaf Steven geeft u de mogelijkheid om mooie beelden te laten maken van uw auto. Samen met u kijken we wat een mooie locatie bij u in de buurt is of kiezen we een van onze eigen locaties. U kunt met de fotograaf mee, maar u kunt ook uw auto bij ons achterlaten.

Lees verder

Thuiswedstrijden HC Rotterdam

Bent u een hockeyliefhebber of lijkt het u leuk om een keer een wedstrijd HC Rotterdam Heren 1 of Dames 1 bij te wonen? Laat het ons weten en wie weet zit u binnenkort in het stadion!

Lees verder

Dynamic Driver Training

Haalt u al het uiterste uit uw BMW of MINI? Met de Dynamic Driver Training brengen wij u meer gevoel bij met uw eigen auto en een verhoogde rijvaardigheid.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen