BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 787 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Fabrieksbezoek München

In het voorjaar van 2024 nemen wij u graag mee voor een bezoek aan de BMW fabriek in München om met eigen ogen te zien hoe de verschillende BMW modellen gemaakt worden. Daarnaast brengen we een bezoek aan BMW Welt en het BMW Museum. Uiteraard zullen we ook de stad München wat beter leren kennen.

Lees verder

Severs Breeman BMW en MINI Tour

Op zondag 18 juni 2023 hebben wij met onze klanten een tour gereden over Zuid-Hollandse eilanden. Deze dag stond in het teken van maximaal genieten en rijden in een mooie omgeving. Wilt u deelnemen aan een volgende editie? Meldt u dan aan om op de hoogte te blijven en ontvang als eerste meer informatie en de uitnodiging. Een heerlijke dag om met uw partner of een goede bekende een mooie route te rijden, maar ook een gezellige dag om er met het hele gezin op uit te gaan!

Lees verder

Severs Breeman Autoreis

In het najaar organiseren wij een onvergetelijke reis door een prachtig gebied. Zo hebben we in 2022 een fantastische reis gemaakt van Luxemburg naar Zuid-Limburg. Als echte autoliefhebber is deze reis de perfecte manier om een nieuw gebied te ontdekken met uw BMW of MINI. In 2024 verwachten we weer een autoreis te organiseren, we kunnen er nog niet teveel over vertellen, maar bent u al eens met uw auto door de Eifel gereden?

Lees verder

Severs Breeman Drift Event

In 2024 toveren wij het RDW testcentrum in Lelystad om tot het Severs Breeman Drift Terrein, de uitgelezen plek om het driften onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van 
driftsport.nl leert u over een uitgezet parcours driften. Daarnaast gaat u uw eigen rijvaardigheden en de wendbaarheid, souplesse en kracht van verschillende BMW en MINI modellen testen tijdens verschillende activiteiten. Uiteraard is de dag geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

Lees verder

Severs Breeman Golf Event

Om het jaar organiseren wij het Severs Breeman kwalificatie toernooi van de BMW Golf Cup. Nog geen ervaren golfer? Wij organiseren ook een golfexperience zodat u de beginselen van het golfen onder de knie krijgt.

Lees verder

Severs Breeman Fabrieksbezoek Oxford

In 2024 organiseren we een bezoek aan de MINI fabriek in Oxford. De fabriek is in 1913 geopend en heeft sindsdien altijd productie gedraaid. In 1959 is hier de allereerste MINI ooit gebouwd, inmiddels heeft de fabriek veel technologische en duurzame vernieuwingen ondergaan waardoor er nu dagelijks meer dan 800 MINI’s van de productieband af rijden.

Lees verder

Severs Breeman 4×4 Experience en RIB varen

Wij nemen u mee naar het eiland van Maurik 19 Outdoor Resort. De ideale locatie voor een echte adrenaline-experience. Maak kennis met de kracht van onze SUV’s met vierwielaandrijving op een offroad parcours en voel de wind langs je heen razen tijdens een vaartocht in een RIB Powerboat.

Lees verder

Thuiswedstrijden Feyenoord en Sparta

Bent u een voetballiefhebber of lijkt het u leuk om een keer een wedstrijd van één van deze Rotterdamse teams bij te wonen? Laat het ons weten aan de hand van onderstaande buttons en wie weet zit u binnenkort weer in het stadion!

Lees verder

Severs Breeman IJsrijden

Bent u een echte sneeuw- en ijsliefhebber en gaat uw hart sneller kloppen van avontuurlijke ritjes in uw BMW? Dan is dit dé ‘Once in a Lifetime’ experience voor u! Samen met onze partner driftsport.nl organiseren wij een onvergetelijke trip naar Noorwegen. Een reis tussen de indrukwekkende besneeuwde landschappen, sprookjesachtige wegen en uitzichten en veel ijs- en rijplezier met BMW’s. Wij nemen u graag mee op deze bijzondere reis om dit avontuur in het prachtige Noorwegen te beleven.

Lees verder

Een fotoshoot van uw eigen BMW of MINI

Bent u ook zo trots op uw BMW of MINI en heeft u altijd al uw eigen auto willen laten fotograferen door een professionele fotograaf? Dan hebben wij goed nieuws! Onze fotografen Alain en Danny geven u de mogelijkheid om mooie beelden te laten maken van uw auto. Samen met u kijken we wat een mooie locatie bij u in de buurt is of kiezen we een van onze eigen locaties. U kunt met de fotograaf mee, maar u kunt ook uw auto bij ons achterlaten.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen