BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Elektrisch rijden

Elektrische BMW’s en MINI’s zijn auto’s die zich, in tegenstelling tot benzine-, diesel of gas auto’s, door middel van elektriciteit verplaatsen. Een volledig elektrische auto produceert daarom tijdens het rijden geen CO2. Al meer dan vier decennia lang ontwikkelen en maken BMW en MINI elektrische auto’s. Toen BMW en MINI zich meer gingen richten op duurzaamheid en milieu, ontwikkelden zij een productieketen waarmee BMW en MINI de grootste aanbieders van elektrische auto’s in Europa zijn geworden.

Direct naar ons aanbod

Thuis opladen

U kunt uw auto zowel thuis als onderweg opladen en daar zijn diverse mogelijkheden voor. Thuis kunt u uw elektrische auto eenvoudig aansluiten op een huishoudelijk 230V stopcontact. Binnen een nacht van 10 uur is de accu weer volledig opgeladen.

Wilt u uw auto sneller opladen? Dan kunt u een BMW Wallbox (ook mogelijk met groene of zelf-opgewekte stroom) laten installeren. Hiermee laadt u uw auto in slechts 4 uur op. Onderweg kunt u uw auto opladen bij openbare laadstations, die vaak te vinden zijn bij een tankstation. Naast het standaard oplaadstation zijn er snellaadstations waar u binnen 34 minuten 80% van uw accu oplaadt.

Onderweg opladen

Of u nu thuis de mogelijkheid heeft om op te laden of niet, een laadpasje aan uw sleutelbos geeft een gevoel van zekerheid. Met toegang tot meer dan 107.000 openbare laadpunten en 34.000 publieke snelladers in Nederland is BMW Charging een zekere keuze. Gebruik uw meegeleverde publieke laadkabel om uw auto te koppelen aan de laadpaal. Houd vervolgens uw pasje voor de scanner en het laadproces begint.

Bent u op zoek naar de oplaadpunten in Nederland of wilt u meer informatie over het onderweg opladen van uw auto? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

BMW Charging Overzicht laadpunten

De BMW vakantieauto

Gaat u op vakantie? Dan heeft Severs Breeman een premium oplossing voor u: de BMW vakantieauto. Hiermee kunt u uw (elektrische) BMW tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI (met brandstofmotor), zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Contact opnemen

Elektrische BMW modellen

BMW blijft innoveren. Een toekomst waar duurzaamheid, sportiviteit en comfort bij elkaar komen op het gebied van mobiliteit is een belangrijk streven van BMW. Zo komen er steeds meer elektrische BMW’s op de markt, waardoor er voor iedereen een passend model is. Wij hebben alle elektrische BMW modellen naast elkaar gezet. Ontdek welk model bij u past!

De MINI Electric

De MINI Electric is geïnspireerd op een MINI 3-deurs en heeft dat typische go-kart gevoel met een vermogen van 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel. Door de speciale lithium-ion-accu is een actieradius tot 234 kilometer (WLTP) mogelijk. Lege accu? Opladen kan tot 80% in 35 minuten bij een snellaadstation en tot 80% in 2,5 uur via een reguliere laadpaal thuis of op het werk. 

De nieuwe MINI Electric is leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende opties. Ruil nu jouw huidige auto in voor een nieuwe MINI. Private Lease en Operational Lease zijn uiteraard ook mogelijk voor de MINI Electric. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag verder!

Meer informatie
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen